Z góry przepraszam jeśli ja coś pomieszałam, o czymś zapomniałam, albo czegoś nie zrozumiałam, ale..... niech ktoś mi wyjaśni jak właściwie w 1 sezonie 11 uciekła wtedy z tego laboratorium. Wiemy że uciekła przez rurę prowadzącą z laboratorium do lasu. Ale w 4 sezonie kiedy poznajemy Vecne itd dowiadujemy się że 11 zaatakowała Henrego w tęczowej sali i wygrała, powstało przejście a 001 zamienił się w Vecne i trafił do odwróconego świata. 11 wtedy zemdlała i straciła swoje moce a Papa po tych wydarzeniach poddał ją tym wszystkim badaniom jakie widzimy w 1 sezonie by jak się okazuje przywrócić jej moce. 11 utracił wspomnienia i myślała że to ona wtedy wszystkich pozabijała. Prawdę poznała dopiero w 4 sezonie podczas projektu Nina itd. W takim razie w 1 sezonie była przetrzymywana i badana jeszcze jakiś czas po "pokonaniu" Henrego i tej całej masakrze. Może czegoś nie zapamiętałam, ale czy w którymś momencie jest jednak wyjaśnione w jaki sposób uciekła ???? Wiemy że wtedy gdy zniknął Will i wtedy też otwarło się przejście, ale nie przypominam sobie żeby wytłumaczono co się wtedy tak naprawdę stało.
Serio, z trudem doszedłem do drugiego sezonu, w którym okazało się, że ruscy mają podziemną bazę po której biegają w mundurach z kałachami, i wymiękłem. W tym serialu nic nie ma sensu. Widziałem parę durnych seriali, ale ten to już bije rekordy.
nie wnikam w twój gust filmowy. i nie o to pytałam, więc nie trać swojego czasu na pisanie tych komentarzy, bo są one dla mnie zbędne.
Tłumaczę jak dziecku, że nie dostaniesz odpowiedzi na swoje pytania.
Ale ciekaw jestem gdyby zrobić taki eksperyment, że połączyć dwa różne seriale w jeden - to jaką byś dała ocenę i czy byś się w ogóle zorientowała, że coś się nie zgadza.
No od ciebie odpowiedzi nie dostanę, to pewne. Nie rozumiem czemu od razu musisz po kimś jechać i obrażać tylko dlatego, że ma odmienne zdanie niż ty i inny gust, bo podoba mi się coś co tobie nie. Polecam zrobić eksperyment i sprawdzić czym jest kultura osobista.
A tak btw Ruscy pojawiają się w 3 sezonie... Nie dziwię się więc, że czegoś nie rozumiesz i nazywasz serial durnym skoro sam mylisz sezony. Biorąc to pod uwagę lepiej nie proponuj eksperymentu z "mieszaniem seriali" by sprawdzić moją spostrzegawczość ;) Jak na osobę, która wystawiła ocenę 1 i której serial się tak bardzo nie podobał itd to zadziwiająco daleko dotrwałeś. Dziwne
O, to wiele zmienia, że ruskie się dopiero w 3 sezonie pojawiają.
Sam się dziwię, że tak długo wytrwałem - po prostu nie mogę znaleźć porządnych seriali do oglądania.
Zapewne, to przez takich ludzi co dają 10/10. Przez to producenci zakładają błędnie, że robią dobrą robotę. Poprzednio oglądałem "Lost in Space" i myślałem, że nic gorszego nie znajdę. A jednak znalazłem.
Nadal nie rozumiem z czym masz problem, że nie pasuje ci to że komuś się podoba coś co tobie nie. Ty masz inny gust, a ja inny. I tu na zakończenie przytoczę twoje słowa..... TŁUMACZĘ JAK DZIECKU
Mogłabym wytłumaczyć w punktach (jak dziecku) dlaczego moja ocena jest 10 na 10. Bo powodów miałam wiele żeby dać taką ocenę, co nie zmienia faktów, że w moim odbiorze serial ma też minusy. Ale moja ocena tego serialu i jego odbiór jest SUBIEKTYWNY.
I mogłabym to wytłumaczyć, ale nie ma sensu tłumaczyć tego osobie, która ogląda serial mający kilka sezonów, a który jej się nie podoba, a później i tak narzeka, że serial jest gniotem i zwala winę na innych odbiorców. Jak ci się nie podoba to nie oglądaj.
Przecież już nie oglądam. Twoje rady są bezwartościowe.
Dziecko, wytłumacz mi co jest dobrego w tym serialu. Proszę. Co cię subiektywnie podnieca?
nie musisz rozumieć moich powodów przez które podoba mi się ten serial. To moja subiektywna ocena i nie muszę ci nic tłumaczyć. Widzę że strasznie cię to razi i uwiera fakt, że ten serial poprosu mi się podobał i się z tobą nie zgadzam. Więc to już tylko twój problem. Bo mnie naprawdę nie przeszkadza to, że masz swoje zdanie i tobie się nie podobał. Nie wpłynę na twoją ocenę, tak samo jak ty nie wpłyniesz na moją . Więc lepiej skończ temat z użalaniem się nad tym jaki to niby gniot, bo do niczego to w tej sytuacji nie prowadzi. ;)
Ona nie uciekła od razu po uwięzieniu jedynki w innym wymiarze.
Została w ośrodku i wtedy właśnie "ojciec" zaczął ją zmuszać do szukania jedynki i przechodzenia do innego wymiaru. Wtedy miała normalnie moce.
Dopiero po otwarciu tej pierwszej dziury uciekła.
I chyba w ogóle nie miała tych wspomnień, zapomniała o całym wydarzeniu, teraz dopiero sobie zaczęła przypominać i na początku myślała, że to ona wszystkich zabiła.
Ale mówiąc szczerze, nie pamiętam jak uciekła :D To było w sezonie pierwszym i nie pamiętam, czy było jakoś dokładnie pokazane?