PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314690
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

oba sezony do kitu

ocenił(a) serial na 3

serial o dzieciach dla dzieci nawet jako dziecko nie ocenił bym go wyżej.Jeśli to miał być pastisz to bardzo nieudolny i słabą grą aktorską

użytkownik usunięty
Dodi_Dod

To po co oglądasz, skoro ci się nie podoba?

ocenił(a) serial na 1

żeby ocenić

ocenił(a) serial na 3

syn mi go polecił i bardzo zachwalał

ocenił(a) serial na 8
Dodi_Dod

A "Iron Man" oceniony na 10, ludzie trzymajcie mnie w pięciu(oro)...

ocenił(a) serial na 9
Devitz

Iron Man to mało, John Wick dostał 10 a V jak Vendetta 6... to dopiero brak słów.

Może przy odrobinie szczęścia syn będzie miał lepszy gust niż ojciec, pewnie po mamusi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Dodi_Dod

Gratuluję intelektu, wszystko w naszym pokoleniu spróchniałych polaków o ciasnych umysłach sprowadza się do polityki i podziały na A lub B :) Do KODu mi daleko, ale przykleiłeś sobie gburku odpowiednią łatkę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
Devitz

Całe twoje życie od narodzin i wychowania począwszy to jedna wielka polityka a tak nawiasem to jestem bardzo dumny z ewentualnej łatki

ocenił(a) serial na 3
Smash83

dzień niepodległości na 9 nie rozśmieszaj mnie

ocenił(a) serial na 3
Smash83

tu się ocenia filmy a nie ludzi BARANIE!

ocenił(a) serial na 3
Devitz

pewnie m jak miłość cię zachwyca

ocenił(a) serial na 10
Dodi_Dod

Czytanie twojej konwersacji z samym sobą jeszcze zabawne.

ocenił(a) serial na 8
Dodi_Dod

Mentalnie to Pan chyba 10 lat nawet nie ma. ,,Wasze gusta odziedziczyliście po rodzicach kodziarzach'' Dyskusja o serialu a Pan wspomina coś o ,,Rodzicach Kodziarzach'' Bieda umysłowa jednym słowem. Też nie widze żadnych argumentów dlaczego ocenia pan na 3. Mówienie że słaba gra aktorska ( może 1-2 osoby w serialu grały slabo) jest pierdo***iem. Rozumiem że komuś może sie cos nie podobac etc. ale może warto sie zastanowić, że sie ma małe pojęcie na jakiś temat. Bo może po prostu trzeba patrzyć na coś ,,szerzej'' żeby coś zrozumieć. W życiu bym nie pomyśłał że to pisze jakiś ,,stary chłop'' bo wygląda to jak wypowiedź dziecka z podstawówki któremu coś sie nie spodobało

ocenił(a) serial na 3
sportismylifee

nie mam obowiązku wykładać ci szczegółowo co w filmie mi się nie podoba.Nie unoś się bo skrytykowałem twoją zabawkę ale atakowałem zabawkę a nie ciebie może i jestem głupi niedouczony mam małe pojęcie na dany temat jestem biedny umysłowo i mentalnie mam mniej niż 10 lat ale to jest moja opinia o serialu bez krytyki personalnej.Gratuluję analizy mojego charakteru i stanu umysłowego oszczędziłeś mi wizyty u psychologa

ocenił(a) serial na 8
Dodi_Dod

A dziękuje, nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 3
sportismylifee

nie wyłapałeś sarkazmu?

ocenił(a) serial na 8
Dodi_Dod

No Pan chyba to też za bystry nie jest, skoro nie ogarnął. Nawet specialnie ,, ;) '' dodałem, ale widzę że nie pomogło

ocenił(a) serial na 3
sportismylifee

to chyba pan jest ślepy bo to był uśmiech od ucha do ucha

ocenił(a) serial na 8
Dodi_Dod

,,bo to był uśmiech od ucha do ucha'' ??? Dobra nie ma co kontynuować tej ,,dyskusji'' bo Pan chyba nie za bardzo wie co sam pisze. Specjalnie napisałem ,,A dziękuje, nie ma za co :)'' w formie żartu/ sarkazmu, ale to widze że Pan czegoś nie wyłapał. No trudno przeceniłem Pana umiejętności. Coś próbuje Pan na sile tutaj tworzyć, no ale niestety nie wychodzi

ocenił(a) serial na 3
sportismylifee

bullshit-żegnam orzechu włoski

ocenił(a) serial na 8
Dodi_Dod

No czyli jednak dobrze myślałem, mentalny 10 latek xD