Jeśli 11 otworzyła przejście i wywaliła tam Henryego w tym samym dniu w którym Will został porwany przez demogorgona, a jak się okazuje w tym dniu Vecna już miał plan jak go wykorzystać to oznacza, że poza dwoma światami będziemy mieć też podróże w czasie. Vecna po dostaniu wpierdy od ekipy znalazł sposób na cofnięcie się w czasie i cofnął się do momentu otwarcia się przejścia i porwał Willa żeby go nasterydowac. Skończy się tak, że 11 niczym McFly w powrót do przyszlosci cofnie się do tego dnia, powstrzyma sama siebie i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie! A na koniec będzie scena jak dzieciaki grają partyjkę w D&D
Może tak być jest taka teoria w necie na YT,ale wątpię że w tym dniu już miał plan bo chyba tam kilka dni siedział Will.Ogólnie to trochę nie ma sensu i mam nadzieję że wszystko się wyjaśni na koniec i pozostaje nam czekać tylko
No właśnie. Skoro 11 otworzyła przejście w tym samym dniu w którym porwali Willa to nie ma innego wyjścia.
No nie ma ale od zniknięcia Willa a do sceny z Vecna na początku 1 odcinka 5 sezonu ile mija? Z resztą ile tam Will dokładnie siedział te ż nie pamiętam a szukałem na necie i znaleść nie mogę.Ja mam jeszcze jedną teorie że Hawkins z drugiej strony to jest przez Vecne stworzone a 11 tylko otworzyła portal międzywymiarowy
Jesteś pewien bo bo wydaje mi się że ten sam rok jednak,wywaliła go i w tym samym czasie ucieczka/zaginiecie Willa i spotkanie z chłopakami
Jestem przekonany na 100%. Wszystkie retrospekcje Eleven z 4 sezonu są z 1979, a sezon pierwszy ma miejsce w 1983.
Ok dzięki za odp. Sam jestem zaskoczony,muszę pogrzebac w necie albo sobie któreś odcinki przypomnieć
Po wywaleniu henrego była w śpiączce - chyba nie było informacji jak długo, ale wszystkie sceny z laboratorium z sezonu 1 były już po - zgniecenie puszki, deprywacja sensoryczna. W dniu porwania Willa otworzyła przejście, wtedy gdy była zanurzona i pękały ściany. Oglądałam sezon 4 w weekend i tak to przedstawił Papa gdy odzyskała wspomnienia