Stranger Things: Sezon 5 Stranger Things sezon 5, odcinek 3
odcinek Stranger Things (2016-2025)

Stranger Things | Rozdział trzeci: Pułapka u Turnbowów

Chapter Three: The Turnbow Trap 1h 9m
8,2 1,8 tys. ocen
8,2 10 1 1755
Stranger Things
powrót do forum s5e3

Co to za pajac?

ocenił(a) serial na 7

Nie no co oni wymyślili... Ten sezon idzie w strasznie złym kierunku...
Wymyślają nam jakiegoś dobrego " ducha " Nie ma go przez 4 sezony nagle się pojawia XD
Pytanie po co on po co nam ten koleś... Zaraz z tego się zrobi kabaret typu że co chwilę jakaś magiczna postać się nowa pojawia... Ten serial był fantastyczny bo mieliśmy realny świat + JEDNĄ super bohaterke 11... Potem oczywiście dochodziły inne punkty jak Vecna i tp..
Ale to miało logike.. A tu nagle dziewczynka widzi tajemniczego gościa który pomaga... Skąd on się urwał z choinki? 4 sezony go nie było.. Z tego zaraz zrobi się power rangers że pojawiają się co chwilę super bohaterowie o których nie mamy pojęcia..
Kompletnie mi to nie siedzi... Ja już nie czuje tego serialu.... Mieliśmy X przyjaciół , paczkę która odkrywa coś. mieliśmy Vecne który jest zły. i 11 która jest magiczna..
Nagle pojawia się znikąd w 5 sezonie jakiś gościu który pojawia sie małej dziewczynce..
I teraz pytanie po co? i ilu takich gości jeszcze będzie... Ja już nie wiem co oglądam..
Czy oglądam przyjaciół i jedna super bohaterkę kontra zło. Czy magiczni ludzie vs Vecna XD
Jak ona rozmawiała z " wymyśloną postacią " byłem pewny że Vecna coś knuje...
A to poszło w jakąś dziwną stronę.. Dostajemy kolejną nową postać która jest w jakiś sposób inna... Zaraz się okaże że każdy z naszych bohaterów ma jakiegoś anioła stróża i 11 jest nie potrzebna XD Ja dosłownie jestem po 3 odcinku nie czuje kompletnie że oglądam ST XD
1 ODCINEK jak najbardziej klimat wszystko trzyma sie kupy.. 2 tak średnio ale idzie zrozumieć.
3 Odcinek to ja dosłownie czuje się jakbym oglądał nowy serial...

ocenił(a) serial na 9
Szaki98

weź kropelki na uspokojenie i poczekaj na całość 5 sezonu.
wtedy wszystkiego się dowiesz :D

ocenił(a) serial na 10
Szaki98

wątek „pana co to” rozjaśnia się w dalej części historii i uważam że wcale nie jest to złe rozpisane, Vecna w 4 sezonie traci tylko swoje ciało i wraca pod inną postacią i z inną taktyka, w sumie podoba mi się ta narracja, może to trochę dziwne ale dla mnie to ma sens

ocenił(a) serial na 10
Szaki98

Po pierwsze to czemu komentujesz przed obejrzeniem wszystkiego skoro odpowiedź jest tuż za rogiem, a po drugie to jak można było się nie domyślić kto to?

ocenił(a) serial na 7
Niewiem1233

Wiesz co może faktycznie masz racje. Po prostu komentuje dany odcinek na bieżąco po obejrzeniu.

ocenił(a) serial na 10
Szaki98

Spoko. Sory, że byłem nie miły.

ocenił(a) serial na 10
Szaki98

A co jest niby złego w poznawaniu nowych informacji na temat Vecny? Myślę, że przez to lepiej rozwija się fabuła. To że Vecna zmienił swoją taktykę jest jak najbardziej realistyczne.

Szaki98

W dalszej części się wyjaśnia kto to i to wcale nie jest nowa postać ;)