Stranger Things
powrót do forum 5 sezonu

Niestety powtarzalny nie wnoszący nic więcej poza efektami i jak zwykle motywem lgbt wśród małolatów. Gupie i nic wincej.

ocenił(a) serial na 8
EricArturBlair

no ciekawe że polskie komedie z chata gpt ci sie bardzo podobają a to totalnie nie hmm

encPenc

NIe wiem o czym piszesz. Patrzyłem pod łóżko ale Ciebie tam nie było, żeby wiedzieć co mi się podoba.

ocenił(a) serial na 6
EricArturBlair

A w lodówce sprawdzałeś?

iluminat1990

Tak był tam salceson z Twojej starej.

ocenił(a) serial na 6
EricArturBlair

Ale nie zmieniałem lodówki ostatnio... Moja stara wciąż stoi u mnie w kuchni, więc nie wiem, o co chodzi.

ocenił(a) serial na 8
EricArturBlair

wiesz ze twoj profil jest widoczny tak?

encPenc

Wymień, które komedie z chata gpt mi się podobają.

ocenił(a) serial na 8
EricArturBlair

Baby boom czyli Kogel Mogel 5 pierwsze z brzegu

ocenił(a) serial na 9
EricArturBlair

Ale obejrzałeś. Czyli jesteś członkiem grupy opisywanej przez siebie. Mało tego, zadałeś sobie trud żeby swoimi wypocinami się podzielić xD

ArmandoDJ

Co w tym filmie jest nowego? Czego w poprzednim sezonie by nie było? Poza tematem homosiów (zupełnie niepotrzebnym) nic nowego nie wnosi ten film. Napisz co Ciebie w tym filmie zaciekawiło, co się spodobało, to może podyskutujemy. Ja piszę, że film jest nieciekawy i powtarza wszystko co już było a wyskakujący co minutę potwór kwiatek z paszczą z płatków mnie po prostu śmieszy. Niektórych klimat lat 80-tych (niewiadomo dlaczego tak modny) w tym filmie zachwyca. Ja je bardzo dobrze pamiętam i poza sentymentem wcale nie były fajne.