3 z 5 członków załogi to kobiety, w tym dwie czarne.
nie chodzi o to czy mogą czy nie, ale o realia. Wystarczy sprawdzić sobie załogi misji kosmicznych aby zauważyć, że coś takiego nigdy nie miało miejsca. Owszem zdarzały się pojedyncze kobiety, chyba nawet raz były dwie, ale zawsze była to mniejszość. Z kolei czarne były w historii chyba aż trzy. Oczywiście czepiam się tylko, bo irytuje mnie nowa odsłona klasycznej serii, która tak lubiłem.
Obecnie wpychana jest tu wszędzie polityka i to niezbyt finezyjnie. Z daleka widać lewicowe poglądy twórców. Biali są źli, Trump jest zły, w najnowszym odcinku mężczyźni są źli..
przeciez to bajka jest, gdyby to byl film obrazujacy obecne realia albo dajmy na to misje kosmiczna za 5 lat to jeszcze ok, ale czepianie sie w serialu opowiesci z dreszczykiem o takie detale to tylko niepotrzebne psucie sobie zabawy podczas seansu ;)
Mam takie pytanie, bo to było wiadomo, nawet po zwiastunach, po co takie lewackie gówno oglądasz? ja już od dobrych 15 lat nie oglądam, filmów gdzie pierwsze skrzypce grają kolorowi z ulicy a nie prawdziwi aktorzy. Bo nikt mi nie wmówi, że to coś, ma talent aktorski albo że potrafi grać. To są ludzie z łapanek na ulicy, którzy muszą być w serialu reprezentowani, bo inaczej film/serial nie powstanie a jak powstanie, nie dostanie żadnej nagrody bo musi być wszędzie wpieprzana różnorodność, inkluzywność oraz nachalna i bezmyślna tokenizacja.
Ja nawet nie ściągnę z torrentów tego lewackiego gówna, prędzej bym się napił płynu hamulcowego, niż obejrzał woke gówno dla niedorozwojów.
A to że chorzy psychicznie lewacy, niszczą każdy element popkultury jaki zbudował biały człowiek to fakt. Wystarczy obejrzeć takie seriale jak She Hulk albo Pierścienie Władzy, to powstało bo lewaki mają prawo głosu, pieniądze i władzę. Chore ideologiczne ścierwo. Dobrze że Lem, tego nie dożył ale i tak się w grobie przewraca.
P.S.
Jedynymi aktorami kolorowymi, którzy są coś warci są Morgan Freeman oraz Denzel Washington. Reszta była kiedyś "dobra" przez chwilę. Ale bardzo szybko się zeszmaciła.