PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810555}

Strefa mroku

The Twilight Zone
2019 -
5,8 890  ocen
5,8 10 1 890
4,3 3 krytyków
Strefa mroku
powrót do forum serialu Strefa mroku

Nie wiem jak cała seria ale dwa pierwsze odcinki to cudo. Peele wchodzi w buty Serlinga i nie są one wcale za duże.
Te dwa pierwsze odcinki są od strony technicznej znakomite. Narracyjnie to też jest wszystko umiejętnie napisane, historia mnie zaangażowała a aktorzy byli przekonywujacy.
Peele wziął klucze od Serlinga i otworzył drzwi do Strefy Mroku w 2019 roku by pokazać zwykłych ludzi wobec niezwykłych zdarzeń.

JohnTheBrave

Na czym to leci?

Zajcevv

CBS All Access

ocenił(a) serial na 6
JohnTheBrave

Są Polskie napisy na tej platformie?

Mr_Tabaca

Nie ma

ocenił(a) serial na 6
JohnTheBrave

Lipa ;/ no cóż, trzeba czekać aż ktoś zrobi. A tak swoją drogą, ma ktoś namiary na wersję z 1985 roku, bo wiem, że leci na CBS Action, ale w internecie znalazłem tylko parę odcinków... Jeśli ktoś by mógł pomóc, albo ma prywatnie zgrane parę odcinków, to prosiłbym o kontakt.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
JohnTheBrave

Przecież 1 był nudny jedynie zakończenie dawało radę, a drugi to bardziej przewidywalnego zakończenia tej historii nie dało się wymyślić. Póki co to nowa wersja to takie 5/10 szału wg mnie nie ma.

JohnTheBrave

technicznie moze i super, ale gorzej z oryginalnoscia, pierwszy ciekawy moze byc chyba tylko dla fanow standup'u , z drugim troche lepiej ale tez nie powala, oby trzeci byl lepszy bo jak nie to wroze swietlanej kariery temu serialowi