PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657096}
7,2 2,2 tys. ocen
7,2 10 1 2244
Suki-tte Ii na yo
powrót do forum serialu Suki-tte Ii na yo

denerwujące

ocenił(a) serial na 8

jak dla mnie za dużo nie porozumień i niedomówień, w dodatku ich refleks i czas reakcji na
wydarzenia są tragiczne... :/ poza tym anime fajne :)

ocenił(a) serial na 7
haniak_88

a możesz mi powiedzieć o czym tak mniej więcej to anime jest?

ocenił(a) serial na 8
angel_160

hmmm... jest to anime o dziewczynie, która kiedyś została odrzucona przez rówieśników i od tej pory żyła sama, bez żadnych przyjaciół, właściwie z nikim nawet nie rozmawiając, aż tu nagle zwraca na nią uwagę najfajniejszy chłopak w szkole, od tej pory zaczyna się jej droga usłana licznymi problemami do ponownego wniknięcia w środowisko szkolnych kolegów, zdobywania przyjaciół i oczywiście budowanie związku z wyżej wspomnianym ;) anime naprawdę fajne jeśli komuś nie przeszkadza to o czym pisałam wyżej :)

ocenił(a) serial na 7
haniak_88

dzięki bardzo za informacje ;) z samej ciekawości na pewno obejrzę te anime :p

ocenił(a) serial na 8
angel_160

proszę bardzo ;) miłego oglądania ;P

haniak_88

Trafilem na to anime przypadkiem na anime crazy, odpalilem jeden odcinek i obejrzalem wszystkie na jedno posiedzenie. Nie jest to wybitne anime ale milo sie ogladalo. Chyba mange sprawdze.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

dobrze, że trafiłeś już po tym jak wyszły wszystkie odcinki, ja oglądając musiałam czekać na każdy z tydzień czasu .... :/

haniak_88

Nigdy się nie zabieram za niedokończone anime/dramy ;p

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

no ja przeważnie też, ale zaczęłam oglądać jak już wyszło parę odcinków, chcąc sprawdzić czy godne do obejrzenia, po czym wciągnęło mnie i też, jak ty obejrzałam jedną po drugiej z dostępnych części a później już musiałam czekać ... ;P

haniak_88

Tak odbiegajac od tematu to w tym samym czasie trafilem na mange/drame Switch Girl!! szkolna komedia, moze sie pani spodobac.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

dzięki, sprawdzę.... ale bez pani proszę ;)

haniak_88

Podzielam twoje zdanie. W niektórych momentach rozdziawiałam buzię i krzyczałam "Co?! Jak?! Znowu?! No nie!". Jako anime jest w porządku, ale fabuła zagmatwana... wciąż tylko... "Nikt mnie nie kocha! Wszystko jest bez sensu!" i każdy każdemu chce zrobić na złość. Naprawdę tylu jest złych ludzi?