jak dla mnie za dużo nie porozumień i niedomówień, w dodatku ich refleks i czas reakcji na
wydarzenia są tragiczne... :/ poza tym anime fajne :)
hmmm... jest to anime o dziewczynie, która kiedyś została odrzucona przez rówieśników i od tej pory żyła sama, bez żadnych przyjaciół, właściwie z nikim nawet nie rozmawiając, aż tu nagle zwraca na nią uwagę najfajniejszy chłopak w szkole, od tej pory zaczyna się jej droga usłana licznymi problemami do ponownego wniknięcia w środowisko szkolnych kolegów, zdobywania przyjaciół i oczywiście budowanie związku z wyżej wspomnianym ;) anime naprawdę fajne jeśli komuś nie przeszkadza to o czym pisałam wyżej :)
dzięki bardzo za informacje ;) z samej ciekawości na pewno obejrzę te anime :p
Trafilem na to anime przypadkiem na anime crazy, odpalilem jeden odcinek i obejrzalem wszystkie na jedno posiedzenie. Nie jest to wybitne anime ale milo sie ogladalo. Chyba mange sprawdze.
dobrze, że trafiłeś już po tym jak wyszły wszystkie odcinki, ja oglądając musiałam czekać na każdy z tydzień czasu .... :/
no ja przeważnie też, ale zaczęłam oglądać jak już wyszło parę odcinków, chcąc sprawdzić czy godne do obejrzenia, po czym wciągnęło mnie i też, jak ty obejrzałam jedną po drugiej z dostępnych części a później już musiałam czekać ... ;P
Tak odbiegajac od tematu to w tym samym czasie trafilem na mange/drame Switch Girl!! szkolna komedia, moze sie pani spodobac.