Co Wy myślicie o tej "parze" ? Wiem, w serialu sa przyjaciolkami, ale pełno jest filmów o tych bohaterkach, ktore niekoniecznie nawiazują do tego, zeby na tej przyjaźni pozostało :)
Aa to masz na myśli ... widziałam ta scenę nie raz, tylko ta druga laska jest... nie nadaje się no i tyle :p i kto Florianie dobrał te skarpetki to ja nie wiem :p wgl je tam tak średnio ubierali :p gdyby nie te dwie kwestie to nawet bym obejrzała cały serial, ale ta blondynka mnie odrzuca :p nie ma porównania do sanvers :p no o z tego co wiem to postać Floriany uśmiercili, to nawet nie ma co zaczynać :p
A słyszałaś, że Melissa i Chris się spotykają ? :P tak już całkiem nie na temat wątku pisze ale trudno :p
ja wiem, druga laska jest bez komentarza.. szczerze, to wspołczuje Florianie, ale wiem ze to jest po prostu jej praca i wykonuje ja najlepiej jak potrafi :)
z tego wzgledu tez nie probowalam wtajemniczac sie w ten serial :P
spotykaja sie?? Nie, nie wiedziałam :P ciekawe jak długo, sadze ze moze to nie byc za dluga przygoda :P
To trwa tak z miesiąc na pewno, wtedy pierwsze zdjęcia się pojawiły gdzie pojechali razem na wakacje i raz Melissa rano wyprowadzała swojego psa i Chrisa, a następnego dnia na odwrót , on wyszedł z psami :p z tym że ona jeszcze oficjalnie rozwodu nie dostała to może się dłużej spotykają tylko nie chcieli aby się ludzie dowiedzieli.
No właśnie miałam bardziej dosadnie o Florianie napisać, że szczęścia dobitnie nie miała co do tej blondynki, ale na szczęście teraz trafiła idealnie :D tamten serial wgl nie był popularny i pewnie nie było ich stać na nikogo lepszego :p a Flo bez doświadczenia nie miała za bardzo wyboru i brała co mogła :p
Dobrze to ujelas, brala co mogla :P inaczej sie tego opisac nie da :P
Moze masz racje, z tym ze spotykaja sie juz od dluzszego czasu, niech im sie wiedzie, zobaczymy co z tego będzie :P
szkoda, że Katie nie ma wgl w mediach społecznościowych, może wrzucałaby jakieś fotki z Melissą tak jak to robi Chyler ;) chociaż Melissa niby ma twittera czy insta ale z planu nic nie wrzuca, jedynie David :D ludzie go ubóstwiają za to :D praktycznie codziennie nowa fotka z planu :D
szkoda, szkoda, widocznie nie lubi byc medialna :P
Tak, obserwuje David'a i wiem ze lubi dzielic sie z fanami tym co dzieje sie na planie :P
Wgl odbiegajac od tematu, Ogladałas Lost Girl (Zagubiona Tożsamość) ? Tam jest podobny watek jak Maggie i Alex ale bardziej wyrazisty, zarowno jak i serial, jak dla mnie byl mega.
Teraz zreszta czekam na drugi sezon Wynonna Earp, gdzie tez wystepuje taki motyw :)ale sam seriale tez sa dobre, byc moze poczatek nieco nudny ale pozniej.. :)
ani tego ani tego nie widziałam, natomiast przeglądałam sceny na yt, cos tam kojarzę ;)
za bardzo wciągam się w seriale, wolę nic nowego nie zaczynać ;p może na wakacje ;)
wiem cos o tym, tez mam tak, ze jak juz mnie cos interesuje to trzeba zobaczyc od deski do deski :) Lost Girl juz sie zakonczyl wiec nie mam do czego wracac ;p
Teraz czekam za nowymi odcinkami bo mam swoje 3 seriale ktore sa na bieżąco..a ja tak nie lubie czeeekac ;/
ja też oglądam 3, w zasadzie to już 2 bo jeden mnie tak dobitnie denerwuje, że nie mam już na niego siły, wszystko idzie nie tak jak oczekiwałam i tylko przeklinam w czasie oglądania :/ dopiero wyszło 5 odcinków aktualnego sezonu a ja w całości zobaczyłam tylko dwa, reszte skaczę tak pobieżnie po scenach i nie mogę patrzeć :/ gdyby nie sentyment, bo to już 5 sezon, to dawno bym to zostawiła.
kurde a supergirl już za półtora tygodnia się skończy i tyle miesięcy trzeba będzie czekać na kolejny sezon :(
Wlasnie, ten sentyment do seriali.. mialam podobnie, ale skonczylam wszystkie sezony ze wszystkimi odcinkami i powiedzmy ze końcówka w miare mnie usatysfakcjonowala..
To smutne, ze teraz bedziemy musieli tyle czekac.. ale co zrobic, bynajmiej niech sie dobrze zakonczy i tylko czekać zeby ta popularność sie zwiekszyla bo szkoda byłoby skonczyc przygode z Supergirl za szybko..
Dużo nowych ludzi doszło między pierwszym a drugim sezonem to oby teraz było podobnie :) ja się dziwię że wśród społeczności lgbt sanvers nie jest znane, mówię o Polsce :p nie wiem, albo ja nie umiem szukać :p ale jak z kimś rozmawiam to zawsze na forum zagranicznym albo twitterze, tutaj i tak się dziwię że ktokolwiek mi odpisał :p a jeszcze szczególnie że Chyler jest znana z chirurgów, to ludzie powinni wiedzieć gdzie gra dalej, jeśli się interesowali :p
A jeśli dobrze wiem, to przed pierwszym sezonem główna obsada dostała kontrakty na 6 lat... Co prawda można je co roku aktualizować, zmieniać, zrywać, wszystko zależy od popularności serialu, przychodów, mediów społecznościowych itd. Ale nadzieja na jeszcze kilka sezonów jest :p
Wiesz, wydaje mi się, ze społeszcznosc lgbt na pewno orientuje się, że taki watek wystepuje w tym serialu, ale moze sam serial ich nie interesowac i nie zaglebiaja sie w to tylko ograniczaja do ogladania poszczegolnych odcinkow, a co za tym idzie, nie wypowiadaja sie na forum :)
ale to tylko moje zdanie :)
Tak, nadzieje na kilka sezonow jest i niech pozostanie tak do konca! ;D Miejmy nadzieje,ze bedzie dobrze z ta popularnością :)
Muszę się z wami podzielić moim snem.Wcieliłam się w postać Alex i razem z Maggie miałam walczyć z potworami (jak ktoś ogląda Flash to walczyłam z Savitar) trupy ożywały,szalał huragan.Jednostki DEO nie było,my nie miałyśmy broni i Supergirl nie było.Niestety w śnie nie przeszła na mnie odwaga Alex i na szczęście się obudziłam,bo bałam się jak nie wiem :p nie jestem dobra w opisywaniu czegokolwiek,ale czułam potrzeba podzielenia się z wami ;)
oooo kurde ile ja bym dała za taki sen ;p gdzieś raz mi się śniła Floriana ale nic nie pamietam, nawet nie wiem czy Flo jako Flo czy jakie Maggie, kojarzę tylko twarz ;p
a tak swoją drogą to ja muszę przestać czytać teorie ludzi na temat finału o już wgl nie wiem co jest spekulacją, co spoilerem, a co jeszcze czymś, nie wiem czym ;p
mamy wypowiedz Chyler że w finale będzie "big deal" u sanvers, wszyscy sie cieszyli, nagle wczoraj jedna osoba napisala, że nie zdziwi się jak to było ubrane w za duże słowa i że się będzie śmiać jak tym "dealem" będzie to że Alex da w końcu Maggie ten świecący granat hahaha myślałam że padne ;p ale ostatecznie do śmiechu mi nie jest, bo wszyscy, absolutnie wszyscy nastawili się już na ich zamieszkanie razem, a im bliżej odcinka tym więcej dramatyzmu ;p bo tak na prawde nie mamy nic potwierdzonego, jedynie to z Monelem, ale też wypadają co chwila nowe teorie ;p a weź przestań wgl czytać, ja tak nie umiem, musze wszystko wiedzieć haha ;p
i strasznie mnie interesuje co wyjdzie z Leną i Monelem hahaha ;p tzn ostatecznie jak się ich wątki zakończą to się można domyślić, ale czy dojdzie do tego ślubu hahahahaha ;p
"jak tym "dealem" będzie to że Alex da w końcu Maggie ten świecący granat" coś mi umknęło ? bo nie kojarzę o co chodzi ?
Nie mam nic przeciwko takim snom,ale kurde się bałam :p
początek 215 , Alex przegrywa z Maggie w bilard i Maggie mówi "Wygrałam. Co oznacza, że jesteś mi winna kolację, butelkę szkockiej i jeden z tych świecących granatów. To jak w piosence "The Twelve Days of Christmas"."
a Alex na to "Podwajamy albo nic? Nie ma opcji, że dam ci granat."
i od tej pory żartem stało się stwierdzenie "Alex, daj w końcu swojej dziewczynie ten granat" przy każdej możliwej okazji ;p
Aaaa faktycznie byl taki motyw :D Ty masz jednak pamiec do tych wszystkich szczegolow :)
często oglądam sceny sanvers, po prostu ;p albo zobaczę jakiegoś gifa z 1 sezonu i próbuję sobie przypomnieć scenę, więc szybko odpalam odcinki aby znaleźć ;p
poza tym, jak rozmawiam często z ludźmi na forum to nie da się zapomnieć niektórych scen/wydarzeń, skoro wszyscy o tym gadają 24/7 ;p
Dzis odcinek 21 a ja nie zdążyłam ogladnac 20 :( wiadomo ile trzeba bedzie czekać na sezon 3? Pewnie około roku co ?
niee, pojawi się w okolicach września / października, zaczynają kręcić pod koniec lipca ;)
to i tak dużo, ale dużo mniej niż rok, około 5 miesięcy.
cieszę się ;) chociaż 5 miesięcy z drugiej strony to nie jest wielkie pocieszenie ;p
czy ktoś ogląda odcinek na żywo ? czy tylko ja? ;p pewnie dowiem się po fakcie haha ;p
o shiiit.... 219 był najlepszym jak do tej pory, głównie jeśli chodzi o sanvers, ale 221 ... nie mam słów. okej, ogólnie uważam że sezon 1 był trochę lepszy, ale to co dostajemy w 215, 219 i teraz 221 ... OMG.
więc czemu nie śpisz? ;p trzeba było powiedzieć to bym Ci wysłała link to transmisji czy coś ... ;p nie ma się czego bać;p chyba ;p
a Monel... dobra, poczekam z wypowiedzią na kogoś kto oglądał ;p ... nienawidzę gościa ;p
Jeny ;D po tym co napisalas nie mohe sie doczeekac !
Dobra, dobra, mam odcinek, zabieram sie do ogladania ;D
SPOILER 221
Zostawił Karę na praktycznie pewna śmierć na statku Rei a sam się ulotnił, a Alex dostala rozkaz uruchomienia nie wiem jak to nazwać, pocisku do całkowitego zniszczenia tego statku i w ostatniej chwili min el się z nią połączył i powiedział że Kara jest tam i ona ze łzami w oczach musiała zdecydować co zrobić, Maggie przy tym była. Ostatecznie nie uruchomiła tego z innego powodu ale odcinek się skończył . Taki z niego bohater. Niech już poświęci to życie w finale i znika bo mnie coś trafi, już Lena więcej zrobiła w tym odcinku niż on, każdy coś zrobił...
c d..
ja rozumiem że Kara się z nim zgodziła że to ona tam zostanie ale co z niego za facet, tak ją kocha że ja zostawia na śmierć, bo co, bo ma nadzieję że przeżyje ? Nadzieja to jest nic... A Alex miala by traume do końca życia, że uratowała ludzi ale zabiła siostrę, jakieś jaja... Już Lena więcej zrobiła w tym odcinku, każdy więcej zrobił tylko nie on.
CAT ROZWALILA SYSTEM. Wgl kobiety rządziły , kocham ten odcinek :)
Ogladałam! Totalna miazga, odcinek wymiata, poprost kot!
Mon-el totalny idiota.. Katastrofa..Myslalam do konca, ze jednak zostanie na tym statku albo SG wyśle spowrotem.. Nie mam pytan.
Lena tak jak napisalas, wiedziala co robi i gdyby nie ona to Mon El na tym statku by sie po prostu zgubil ;D
ps. Jednak Lena do tej pory nie wie ze Kara to SG ahah ;D
Albo Cat, Guardiana rozpoznała od razu a Karę dalej nie :p
Plus Lena, sorry, widziała Monela w 218 i dalej nie wie kto jest kto ?
Ale te teksty Kary że kocha ich oboje albo tekst Monela że już wie dlaczego Kara tak kocha Lenę... fandom supercorp świętuje :D dajcie mi już ten finał... Gadanie o tym że w 222 Alex będzie ratować osobę która kocha pasuje teraz do Kary, ale cholera Maggie będzie miała scenę z Lillian, boję się ;(
Wgl to sceny Alex/Maggie były cudowne ! Trochę mało, ale to co dostaliśmy to cudo ! Wspomnienie Maggie ich pierwszego spotkania, łezka mi się zakręciła :) albo początek... nie no odcinek petarda, po prostu. Może cały sezon nie był idealny, ale warto było czekać na ostatnie odcinki.
Cat byla fenomenalna, i to jej przemówinie, reakcja Winna bezcenna ;D Racja, poznała go tylko po oczach a SG rozmawiala już kilkakrotnie i nic haha ;d
Jedyne co wyszło Monelowi to tylko ten tekst odnosnie Leny i Kary :P tak, supercorp swietuje ! ;D
Też, jestem ogromnie ciekawa tego finalu, mam nadzieję, że Maggie nic sie nie stanie.
Sceny miedzy Maggie i Alex, tak jak napisałaś, były piekne, ogladajac poczatek wpadłam w fotel , totalnie ;D
aaa fakt, Lena go juz widziała i wgl nie chce mi się wierzyć, że scenarzyści moga tak to zepsuc.. toc dla normalnego widza to jest po prostu śmieszne.. masakra
Chyba ze scenarzyści pomyśleli że okulary Monelowi w 218 wystarcza aby go nie rozpoznać hahahahaha
Z tego co czytałam o finale to ogólnie wszystkie pary będą miały problemy tylko jedna nie no i to ma być sanvers.
Kara będzie płakać po Monelu, Megan się pojawi ale pewnie zniknie, nie wiadomo, co do Wina i Lary nie wiem, coś czytałam że któraś para będzie miała "ból głowy" ale nie dokładnie wiadomo o kogo chodzi. A "big deal" u sanvers daje mi nadzieję że Maggie nic się nie stanie, ewentualnie może próbować aresztować Lillian? Nie mam pomysłów, nikt nie ma. Nawet nie wiadomo czy to nie będzie część sceny grupowej, chociaż wyraźnie były wymienione tylko te dwa imiona, nie wiem... Tak samo myślałam że ta scena Supergirl I Supermena oraz Rei i SG będzie pod koniec finału, a obie wsadzili do promo, ostatnie sceny dawali by do promo? Zoda to samo, on ma chyba tylko kilka minut nakręconych a w promo się znalazł... Miałam kilka koncepcji co do finalu ale chyba nic po za sanvers mi się nie sprawdzi :p a no z Monelem jest na 99% pewne :p
Hahaha motyw okularów jest tutaj nieoceniony haha ;D
Niech już ten Monel znika, szkoda bedzię Kary, ale z biegiem czasu jej przejdzie..
Ogólnie, jestem zakochana w motywie Sanvers i gdyby coś sie stało z tymi kobietami, nie wiem czy dałabym rade kontynuować ogladanie SG, byc może dokończyłabym ta przygode, ale byłoby trudno..
teraz kolejny tydzien czekania, jeżeli bedziesz miała jeszcze jakieś newsy odnośnie ostatniego odcinka, prosze, informuj mnie ! ;D
Nic nowego raczej już się nie dowiemy bo skończyli nakręcać :/ najwięcej spoilerów było od ludzi pracujących na planie, ma być w ten weekend spotkanie z Chyler i Jeremym, ale pewnie nic nie powiedza,, w końcu to będzie tuż przed finałem.
A jeszcze co do Monela to bardzo prawdopodobne jest że on prędzej czy później wróci... Nie wiem, może się zmieni, może w tym finale na prawdę się postara, w końcu ma się poświęcić dla Kary... no zobaczymy.
Dzisiaj na Twitterze pracownik z planu został zapytany o Karę i Minela i napisał "They have an apartment scene where they talk about sacrifices and feelings and shit"
Także tego... jak on się nie poświęci dla Kary to ja nie wiem :p do tego zdjęcie widziałam gdzie się przytulają i oboje mają łzy w oczach... współczuję Karze, ale on na nią nie zasługuje, także nie żebym była jakoś mega smutna.. :p
Dla mnie Cat wygrała ten odcinek.Jej porównanie do mediacji między Kanye a Taylor do pokoju między światami ,był genialny.No i ta scena jak SG ratuje Cat z samolotu.Ona nigdy nie pokazuje strachu,że się boi.Co tam,że samolot zestrzelono dla niej to były turbulencje :D
Mamy nowe znaczenia słów "Spotkamy się na zewnątrz" jak Alex wyskakuje z siedzimy DEO :D
Dokładnie, Cat ! ;d tak jak juz wczesniej pisalam, dla mnie tez była niesamowita :) Troche jej brakuje w SG..
To było piękne ujęcie jak ona wyskakuje, odwraca się i jeszcze strzela ;D takie, tam spotkania na zewnatrz ;d
Wydaje mi się, że te słowa i to zdj ktore widziałaś, wyjaśniają wszystko ;d Racja, on na nią nie zasługuje, mam tylko nadzieję,że Kara szybko sie pozbiera :)
wczesniej wiedzialam, że była nagrywana scena winn/lena/lillian i chyba wam o tym pisalam, ale dzisiaj zobaczyłam zdjecie, i bylo ono ewidentnie zrobione na terenie statku Rei ... teraz to jestem bardzo ciekawa, może to oni go zniszczą ... wspominalam o tym chyba jak pisalam że są teorie że winn przejdzie na złą stronę;p ale ja się pod tym nie podpisuje, raczej pod pierwszą opcją;p
a Kara caly sezon płakać nie będzie bo on pewnie wróci :/ ponoć scenarzyści uwielbiają Chrisa także ten ... no nie wiem, szybko się tego nie dowiemy, a pisarze lubią mieć taką furtkę, że danej postaci nie ma, ale mogą ją przywrócić w każdej chwili jeśli jest taka potrzeba (obserwują media itd)
Mnie ciekawi czy Alex odpaliła by to "działko" gdyby nie zostało zniszczone.Wydaje mi się żeby to zrobiła.
Mi sie wydaje, że jednak by tego nie zrobiła. Tak jak wczesniej mowila do Kary, gdyby Maggie bylaby na statku robiła by wszystko zeby ja uratować. W kazdym badz razie juz sie tego nie dowiemy. :)
o cholera.... plotki sie roznoszą od kilku godzin z prędkością światła o zareczynach sanvers ... WTF OMG...
dziennikarz który miał wywiad z Chyler i Florianą był świadkiem nakręcania ich sceny finałowej i napisał coś w stylu "ta scena wierci mi dziurę w kieszeni" (co ludzie odebrali jako to że któraś z nich trzyma pierścionek w kieszeni właśnie ;p ) a pracownik z planu napisal cos o scenie z wspólnym spotkaniem i świętowaniem ... nie, ja w to nie wierzę, nie! na zamieszkanie razem jestem gotowa ale na zaręczyny !? nie wierzę w to, może wyolbrzymiają ... to o tej kieszeni to już wcześniej czytałam, ale teraz jakiś gość albo z planu albo dziennikarz, nie wiem, napisał "I bet 100$ that they will get engaged on Monday." no i wszyscy dostali świra ;p nie, ja w to nie wierze i koniec ;p
jak nie będzie zaręczyn to mnie nie obwiniajcie błagam ;p po prostu ludzie tak wariują że nie nadążam odświeżać twittera ;p