czy Lukas gra w jakimś filmie czy co? okropnie wygląda, niech się ogoli - nie pasuje mu to^^
wielka szkoda Angelo :( plus do tego ta cała sprawa z tętniakiem, że nikt nic nie wiedział. okrutne są
te choroby :(
końcówka! co Daphny powiedziała do Reginy o.O no nieźle, teraz to już wg Regina zamknie się w
sobie z wyrzutem sumienia, że to przez nią zmarł itd., choć równie dobrze mógł nie mieć tego
tętniaka i mogło coś się wydarzyć na tej drodze, kiedy jechał... no zobaczymy, jak to teraz się
potoczy...
Też uważam, że mógłby się ogolić. XD
No strasznie mi żal Angelo, byłam pewna, że z tego wyjdzie!
Ogólnie bardzo piękny odcinek, taki z przekazem. ;c
Nie podoba mi się, że Daphne obwinia Reginę. Pokłócili się, no ok, ale po pierwsze ona i tak sama pewnie bardzo przeżywa, że to przez nią, a jej córka powinna być tą, która ją wspiera w tych trudnych chwilach, a po drugie spoko on miał tętniaka to on mógł pęknąć w każdej chwili przecież! nawet jeśli by się nie pokłócili to coś innego mogłoby go zdenerwować i skończyłoby się to tak samo...
Kiedy Daphne zrobiła sie już nawet znośna, musiała wylecieć z obwinianiem Reginy. Mam nadzieje, że scenarzyści nie zaserwują nam długiej depresji Reginy, powrotu do alkoholizmu, czy romansu z szefem.