PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624719}
7,2 5,5 tys. ocen
7,2 10 1 5523
Switched at Birth
powrót do forum serialu Switched at Birth

czy Lukas gra w jakimś filmie czy co? okropnie wygląda, niech się ogoli - nie pasuje mu to^^
wielka szkoda Angelo :( plus do tego ta cała sprawa z tętniakiem, że nikt nic nie wiedział. okrutne są
te choroby :(

końcówka! co Daphny powiedziała do Reginy o.O no nieźle, teraz to już wg Regina zamknie się w
sobie z wyrzutem sumienia, że to przez nią zmarł itd., choć równie dobrze mógł nie mieć tego
tętniaka i mogło coś się wydarzyć na tej drodze, kiedy jechał... no zobaczymy, jak to teraz się
potoczy...

ocenił(a) serial na 8
eriko_yoshikawa

Też uważam, że mógłby się ogolić. XD
No strasznie mi żal Angelo, byłam pewna, że z tego wyjdzie!
Ogólnie bardzo piękny odcinek, taki z przekazem. ;c

Nie podoba mi się, że Daphne obwinia Reginę. Pokłócili się, no ok, ale po pierwsze ona i tak sama pewnie bardzo przeżywa, że to przez nią, a jej córka powinna być tą, która ją wspiera w tych trudnych chwilach, a po drugie spoko on miał tętniaka to on mógł pęknąć w każdej chwili przecież! nawet jeśli by się nie pokłócili to coś innego mogłoby go zdenerwować i skończyłoby się to tak samo...

ocenił(a) serial na 8
eriko_yoshikawa

Kiedy Daphne zrobiła sie już nawet znośna, musiała wylecieć z obwinianiem Reginy. Mam nadzieje, że scenarzyści nie zaserwują nam długiej depresji Reginy, powrotu do alkoholizmu, czy romansu z szefem.

ocenił(a) serial na 9
adnna

Bądź pewna romansu z szefem :P

ocenił(a) serial na 10
eriko_yoshikawa

jak mogli uśmiercić Angelo, to najlepsza postać :((((( i Daphne robi sie tak irytująca sama przez cały czas żle traktowała Angelo a teraz obwinia matke.. denerwuje mnie juz ten serial