Pytanie takie jak w tytule. Możecie polecić ten serial, dlaczego?
mysle ze sie oplaca.ogladam wiele seriali i ten jest jednym z fajniejszych.obejrzalam narazie 3 odcinki i kazdy byl ciekawy.dosc oryginalna fabula,zwlaszcza wątek gluchych osob.mysle ze jesli obejrzysz pierwszy odcinek to sam/sama zdecydujesz czy dalej w to brnąc;)
w czasie przerwy w 'dostawie' nowych odcinkow innych seriali zaczelam go ogladac i strasznie sie wciagnelam, nie zaciaga za bardzo telenowela ani nie jest jakis trillerowy, ale spoko sie oglada +dobra gra aktorow ;)
ja nie polecam - nie podoba mi sie nunawy i wkurzaja mnie bohaterowie. obejrzalam kilka odcinkow i nie zamierzam ogladac wiecej- lepsze seriale to plotkara, pll, 90210
moim zdaniem plotkara już w tej chwili śmierdzi nudą, pll już męczy, z 90210 nie lepiej, więc jak najbardziej się opłaca! SAB (emmett<3) to świetny, oryginalny serial(; wątki ciekawe, postacie również, wciągający przeokropnie(; polecam!
Wdedług mnie warto. Jest dużo ciekawych seriali, ale ten jest trochę inny, nie powtarzją się wątki i polecam. :)
Zaczęłam oglądać wiele nowych seriali z powody (jak już ktoś powyżej stwierdził) "przerwy w 'dostawie' nowych odcinków" i jednym z nich jest Switched at Birth. Jest wciągający, ale strasznie pretensjonalny. Opłaca się obejrzeć tylko chyba ze względu na wątek ludzi niepełnosprawnych, i to wszystko - no chyba, że ktoś lubi mega przesłodzone historyjki dla nastolatków. Nie jestem wielką fanką serialu, polecam tylko ze względu na pokazanie tego jak widzą świat ludzie niepełnosprawni fizycznie ;)