Wiadomo może czy będą kręcić drugi sezon? Bo jak na razie zaplanowanych jest tylko 10 odcinków...
myślę ze jeśli już to pierw przedłuża ten sezon zwykle się tak w ABC F robi - serial ma dobre recenzje i oglądalność wiec na pewno będzie dalej kręcony . tylko ze sobie poczekamy troszkę na dalsze odcinki zapewne
jeżeli będzie kontynuowany to pewnie gdzieś tak dopiero w styczniu się druga część rozpocznie
czyli przyszly odc. to już ostatni z tego sezonu? no chyba że przedłuża jak ktoś z poprzedniko w tutaj napisał to ok. :)
no i oby pojawił się 2 sezon bo serial naprawdę wciąga, bardzo mi się spodobal. ;)
Odcinek 10 jest ostatnim w tej części sezonu, po nowym roku mają być emitowane kolejne odcinki 1 sezonu, w sumie pierwszy sezon będzie miał 32 odcinki.
Wow, sporo w takim razie bo zazwyczaj serial ma tak po 22, góra 24, przynajmniej te seriale ktore oglądam.
No nic, szkoda że ta przerwa będzie taka długa. ;)
No tak dużo, tą wiadomość przeczytałam na popcornerze więc jest to raczej sprawdzona informacja.
Więc zostaje tylko czekać.
Na popcornerze zawsze są same plotki, nic potwierdzonego. Serial będzie miał standardowo 22 odcinki, a jeśli dalej utrzyma się taka duża oglądalność, zamówią następne sezony (;
ja tam nie wiem jak jest na popcornerze, bo nie korzystam z tej strony, ale informacja,że serial został przedłużony o 22 odcinki i łącznie będzie ich 32 jest prawdziwa. Czytałam o tym na innych źródłach, a także, aktorzy grający w SaB na swoich Twitterach umieszczali tą informację..
dla potwierdzenia moich powyższych słów:
@SeanBerdy: It's a wonderful news that there will be an addition 22 more episodes to the first season. The excitement is being built for the show now!
@goconstance: Tweet! Frikkin!!! Tweet!! 22!!! #SwitchatBirth episodes comin your way!!!!!!!!!!!!!! My siging arm just passed out! :)