PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624719}
7,2 5,5 tys. ocen
7,2 10 1 5523
Switched at Birth
powrót do forum serialu Switched at Birth

Drugi sezon

ocenił(a) serial na 9

Wiadomo może czy będą kręcić drugi sezon? Bo jak na razie zaplanowanych jest tylko 10 odcinków...

ocenił(a) serial na 6
edi89

myślę ze jeśli już to pierw przedłuża ten sezon zwykle się tak w ABC F robi - serial ma dobre recenzje i oglądalność wiec na pewno będzie dalej kręcony . tylko ze sobie poczekamy troszkę na dalsze odcinki zapewne

ocenił(a) serial na 9
Bene

jeżeli będzie kontynuowany to pewnie gdzieś tak dopiero w styczniu się druga część rozpocznie

urszulankaa

czyli przyszly odc. to już ostatni z tego sezonu? no chyba że przedłuża jak ktoś z poprzedniko w tutaj napisał to ok. :)
no i oby pojawił się 2 sezon bo serial naprawdę wciąga, bardzo mi się spodobal. ;)

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Odcinek 10 jest ostatnim w tej części sezonu, po nowym roku mają być emitowane kolejne odcinki 1 sezonu, w sumie pierwszy sezon będzie miał 32 odcinki.

katia_2007

Wow, sporo w takim razie bo zazwyczaj serial ma tak po 22, góra 24, przynajmniej te seriale ktore oglądam.
No nic, szkoda że ta przerwa będzie taka długa. ;)

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

No tak dużo, tą wiadomość przeczytałam na popcornerze więc jest to raczej sprawdzona informacja.
Więc zostaje tylko czekać.

ocenił(a) serial na 9
katia_2007

ta informacja jest 100% prawdziwa...

ocenił(a) serial na 7
urszulankaa

Na popcornerze zawsze są same plotki, nic potwierdzonego. Serial będzie miał standardowo 22 odcinki, a jeśli dalej utrzyma się taka duża oglądalność, zamówią następne sezony (;

ocenił(a) serial na 9
Vakme

ja tam nie wiem jak jest na popcornerze, bo nie korzystam z tej strony, ale informacja,że serial został przedłużony o 22 odcinki i łącznie będzie ich 32 jest prawdziwa. Czytałam o tym na innych źródłach, a także, aktorzy grający w SaB na swoich Twitterach umieszczali tą informację..

ocenił(a) serial na 9
edi89

dla potwierdzenia moich powyższych słów:
@SeanBerdy: It's a wonderful news that there will be an addition 22 more episodes to the first season. The excitement is being built for the show now!
@goconstance: Tweet! Frikkin!!! Tweet!! 22!!! #SwitchatBirth episodes comin your way!!!!!!!!!!!!!! My siging arm just passed out! :)