chyba takich nie ma ale tworzą grę na PSP Sword Arta naszczęście posiadam ta konsolkę ^^
haha dobre, szkoda mi tylko tych co kupili psv gdzie prawie w ogóle gier na tą konsolke nie ma ^^
a psp posiadam to jest ok ^^
Raiton mogę ci podać stronę na której można ściągać anime za free które działa na PSP :)
Witam, sam tworze takową gierkę 2D co prawda ale chcę wprowadzić klimat dosłowny z Anime ;) więcej informacji mogę podać na gg 44976601
Jednak plany się zmieniły, tworzę grę 3D MMORPG ;) chcę zrobić dzięki niemu taki klimat jakbyśmy sami przemierzali świat SAO.
Poczynania projektu możecie oglądać tu: sao-tg . blogspot . com/?view=classic (usuń spacje)
co ma być to będzie ale nawet jakby mnie 1000 osób przekonywało to i tak będę to robił ;) ja nie należę do tych co odpuszczają szybko albo używają gotowców , ja swoje skrypty pisze własnoręcznie ;)
Pamiętacie jak ostatnio pisałem, że mają wydać grę SAO na PSP? Otóż, data premiemry to: 13.03.13 (oczywiście dla Japonii). Podobnie jak w przypadku anime krążą na ten temat pewne plotki. Głównie o tym, że gra ma zostać wydana w innych krajach. Kolejną ciekawostką jest to, że w dniu premiery będziemy mogli kupić wersję rozszerzoną zawierająca dodatkowo: 2 dvd z materiałami dodatkowymi, soundtrack cd, książeczkę :) i theme do wgrania na PSP.
Miło, że ktoś pamięta jeszcze o tej poczciwej konsolce :)
Są mmo w tym "klimacie". FlyFF na przykład ma bardzo duży świat, 3D, bajkowe i można latać ;). Co prawda na miotle/desce a nie własnych skrzydłach, ale jest to naprawdę fajna opcja ^^. Może być też Wakfu, chociaż jest silnie powiązane z inną kreskówką o tym samym tytule co gra. Ale oba MMO polecam fanom SAO ^^.
Osobiście polecam RaiderZ. Dość podobna gra do SAO i bardzo fajnie się w nią gra.
Hmm... możliwe ze jest niedopracowana, nie wiem, nie znam się na takich grach, gram w pierwszą od 5 lat. Mi tam się podoba.
Twórców nie obchodzą gracze szczególnie ci Europejscy, a Gameforge został mianowany dystrybutorem dla nas.. jedna z najgorszych firm które mogli wybrać. Dobija się max lv i nie ma co robić bo instancje są zbyt nudne by je powtarzać kilkaset razy by zrobić kolczyki, a pvp nadal leży jak i system gildyjny :(
No rzeczywiście Europa ich średnio obchodzi, ale w Japonii(chyba) są już wyższe lvl więc może niedługo u nas tez będą. Ale nie jest tak źle bo już jest pewne że na nowy rok będzie język Polski. PVP jeszcze nie grałem. W gildii jestem ale jak jej prowadzenie wygląda to nie wiem.
minecraft + ktoś kto się zna dobrze na robieniu serwerów z modami + trochę kasy na utrzymanie serwa + ludzie którzy zrobią mapkę + ludzie którzy będą grać :D