ale to napisałeś ... ; d
co do drugiej serii to na pewno będzie ^^
pewnie jakoś po nowym roku będzie oficjalnie potwierdzone to
Podobno ma być nowa seria pt. Gun Gale Online (GGO) ale ma być też zmiana bohaterów ... zobaczymy ile z tego prawdy...
Jeśli to prawda to mam wrażenie, że SAO straci swój urok tym chociaż ALO dla mnie było robione na siłe...
Dokładnie. Chociaż dla mnie zaskakującym momentem było ukończenie SAO w połowie emitowania serii. Za to wielki plus; ) ale sama akcja w ALO ( że już nawet nie wspomnę o tym żenującym uczuciu Sugu do Kirito) zdecydowanie troszeczkę mnie zawiodła.
Ja powoli myślałam, że to zmieni się w kaźirodzctwo ... nie lubie tego (W Vampire Knight też to było ale jakoś mi nie przeszkadzało)
Ja na początku myślałam, że Kirito będzie szukał Asuny ale nie w taki sposób i myślałam, że będzie dłuższy wątek romansu .. ale cóż człowiek się myli...
Siema. Słuchajcie, oglądałem w dzieciństwie pokemony i bardzo mi się podobało, myślę że jestem fanem anime. Czy możecie mi polecić jakieś inne bajki? Czy ta, w której temacie piszę (koleżanka mi poleciła) jest ciekawa? Chcę zacząć oglądać znowu anime, ale nie chciałbym żeby to było coś infantylnego (a anime ma chyba do tego tendencje, jako że, bądź co bądź są to bajki).
Ration, przecież to jest o śmierci! Jak chcesz, to sam oglądaj takie szatanizmy, a nie innym polecaj.
Szymon, obejrzyj lepiej Kapitana Jastrzębia (Kyaputen Tsubasa). Pozdrawiam.
Szatanizmy daj spokój są dużo bardziej śmiercionośne anime od DN ... a co do Tsubasy to był kultowy tytuł ale ma już swoje lata więc dla kogoś nie obeznanego...
Co do infantylności oj zdziwiłbyś się oglądając co po niektóre tytuły xD
Zaś co do twojego pytania nie łatwo jest Ci odpowiedzieć tym bardziej skoro znasz anime tylko dzięki pokemonom... Mógłbyś chociaż napisać jakie Cię mniej więcej interesują (tematycznie). Widziałem też że wysoko oceniasz "Efekt Motyla" filmu nie widziałem ale motyw podróży w czasie... może Steins;Gate jako anime na początek (uprzedzam jest troszeczkę infantylne xD )
Zmiana bohaterów nie nie byli by Ci sami tylko w "nowych odsłonach" i ewentualnie jacyś nowi... ciekawskich odsyłam do nowelki ale uprzedzam trochę czytania i obecnie historia w miarę na bieżąco jest tylko po angielsku (albo po japońsku jak ktoś umie xD)
wybaczcie że kompletnie nie w temacie ale mam tylko 1 pytanie i nie ma sensu zakładać nowego wątku. pamiętacie jak nazywała się Asuna w części z wróżkami? znaczy się wiem że nadal Asuna ale ten cały admin nazywał ją inaczej. zależy mi na odpowiedzi:)