Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 61 tys. ocen
8,1 10 1 61007
8,0 11 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Proponuje powyższy link uzupełnić jeszcze o ten jeden... // http://www.youtube.com/watch?v=SOEISE4wxXA. To będzie mocny odcinek ! Jax traci kontrole nad wszystkim, i widać wyraznie że nie ma już tego ognia w jego oczach... Coraz bardzej przypomina Claya i coraz mniej swojego ojca Johna.Teller jest już nie tylko bezwględnym przestępcą, on już jest po prostu bezwzględnym człowiekiem.Jedyna szansa na wyrwanie się z SOA (Tara) przepada, ich miłość gaśnie a ona już nie jest tak szaleńczo i bezmyślnie zakochana w Jacksonie.Widzi do czego to wszystko zmierza... zresztą jest jedna bardzo wymowna scena z V sezonu chyba ost.odcinek jak Jax rozmawia z Nero o odejściu.Żaden z nich tego nie powiedział ale każdy miał to w głowie " co do cholery będę robił jak nie będę przestępcą " i co gorsza będą tylko zwykłymi szarakami,Dlatego moim zdaniem ten serial pędzi niczym rozpędzony pociąg i tylko czekać aż się wykolei, i cała ta historia skończy się tragicznie.... Jax zginie, Tara ucieknie w siną dal z chłopcami, Nero na 100 % zginie, Gemma wyląduje w wariatkowie.SOA z Charming zostanie rozwiązane a Ci nie liczni którzy przeżyją lub nie pójdą siedzieć odjadą w siną dal... i tyle będzie po wielkim "braterstwie". Gdzie ten Jax i problemy SOA z 1,2 sezonu w porównaniu do tego co się dzieje teraz to to był zwykła walka o miedze... pozdro!

ocenił(a) serial na 8
88kubon

a mi przychodzi do glowy inne zakonczenie, jax nie umiera, lecz konczy jak ..otto. to by bylo druzgocace zakonczenie

ocenił(a) serial na 8
rutaJolowicz

Faktycznie, druzgocące. Ale za to jestem pewna, że nasz drogi Jackson miałby w więzieniu niezłe wzięcie ;)). Tyle, że musiałby nieco zmodyfikować swoją orientację ;)

ocenił(a) serial na 8
sts111

moze ktos zrozumial lepiej ode mnie, co tara z ta prawniczka gadala o ,,divorce paper"?

rutaJolowicz

Lowen mówiła że złoży pozew o rozwód zaraz przed rozprawą Tary, a teraz priorytetem jest udowodnienie, że Jax nie jest odpowiednim opiekunem dla dziecka, co chyba mają potwierdzić zapiski Tary w tych notesikach (zły wpływ klubu i kryminalne otoczenie). L. dodała ze Tara powinna to uporządkować "na wypadek, gdyby się jej coś przydarzyło" ...

ocenił(a) serial na 8
MonaMurmaider

dzieki, nie brzmi to optymistycznie

rutaJolowicz

Spoko, mam nadzieje, że dobrze wszystko zrozumiałam i nie wprowadzam nikogo w błąd. Ten rozwód brzmi podejrzanie :o nie spodziewałam się takich zmian między Jaxem i Tarą w tak krótkim czasie!

ocenił(a) serial na 8
MonaMurmaider

ano tez jestem w szoku, skoro tara mysli o rozwodzie to tym bardziej rozumiem ostatnia scene

ocenił(a) serial na 8
rutaJolowicz

Nie dziwne, że myśli. Gdyby jeszcze wiedziała jakie są kulisy tej masakry w szkole ...Albo do czego posunął się jej ukochany w domku w lesie. Makabryczne to wszystko, moim zdaniem powinna się "ewakuować " z prędkością światła.