Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 61 tys. ocen
8,1 10 1 60854
8,0 11 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Mnson wcieli się w Rona Tully'ego, przywódcę zwolenników supremacji białej rasy urzędującego w
więzieniu, którego Jax wykorzystuje do powiększenia strefy wpływów.

Marilyn Manson jest najbardziej znany jako muzyk, który sprzedał miliony płyt, ale także jest odnoszącym
sukcesy pisarzem i malarzem. Manson przyciągnął uwagę Kurta Suttera, twórcy "Synów Anarchii",
swoim nowym albumem.

Ten serial zawsze był wielką częścią mojego życia oraz życia mojego ojca. Chcę, aby moja rola w czymś,
co prawdopodobnie zostanie zapamiętane jako najlepszy serial w historii telewizji, sprawiła, że mój ojciec
będzie dumny. W końcu w sercu "SOA" są relacje międzyludzkie. Teraz tylko potrzebuję motocykla -
mówi.

ocenił(a) serial na 10
chatiflatt

Za jego samą obecność mam ochotę zmienić ocenę serialu z 10 na 11 :D. Rewelacyjna wiadomość.

ocenił(a) serial na 7
EyesX

a myslalem, z ejuz gorzej byc nie moze, a tu MM sie pojawia

ocenił(a) serial na 10
black_bastard

Co kto woli ;]

ocenił(a) serial na 8
chatiflatt

Ciekawe, co tam się porobi w tym serialu, że aż Jax się sprzymierzy z nazistami.

ocenił(a) serial na 10
chatiflatt

moim zdaniem Manson w SoA to próba ratowania tonącego okrętu. Obecnie po 6 sezonie i powiązaniu SoA z Makbetem mało kto ma nadzieję, że kolejny sezon przyniesie więcej niż masakrę. A Manson ma przekonać widzów, żeby wytrwali do końca

ocenił(a) serial na 8
Indis21

Nie bardzo rozumiem twój punkt widzenia. Wprawdzie SAMCRO można nazwać tonący okrętem, ale raczej nie serial, który trzyma nadal wysoki poziom, a teraz ma szansę godnie się zakończyć, więc Manson nie jest wprowadzony po to, żeby ratować ten serial, bo nie ma przed czym go ratować.

ocenił(a) serial na 10
Madoq

Moim zdaniem pierwsze 3 sezony były genialne. Kolejne niestety nie dorównały

Indis21

Takie same mam odczucia. Dokładnie.

ocenił(a) serial na 8
Indis21

Jak dla mnie trzeci był najsłabszy (nie licząc fantastycznego finału), a potem było coraz lepiej, aż do chyba najlepszego szóstego.

ocenił(a) serial na 10
Madoq

O proszę, jak różne mogą być odczucia. Mimo krytycznej wypowiedzi na temat utrzymywania poziomu przez serial, w dalszym ciągu mam do niego ogromną słabość i czekam na ostatni sezon.
A jeśli już mowa o najsłabszym sezonie, to według mnie był,którego akcja działa się głównie w Irlandii

ocenił(a) serial na 10
Indis21

tak właśnie, Irlandia była najsłabsza, poza tym jak dla mnie serial poziom trzyma, wszystkie sezony poza tym Irlandzkim pomimo tego ze zdarzały sie słabsze odcinki dawały radę. Decyzja o zakończeniu na 7 sezonie dobra- nie przeciągają nic na siłę a już teraz wiem że pozostanę na pewnym niedosycie (jak z Breaking Bad). Jak dla mnie nie ma lepszego od dwóch wspomnianych i długo jeszcze nie będzie, czekam z utęsknieniem na ostatni sezon i zaczynam jazdę od 1 s. od nowa ;].

ocenił(a) serial na 8
Indis21

No właśnie trzeci to ten, co się dzieje w Irlandii.

ocenił(a) serial na 10
Madoq

Faktycznie,pomyliły mi się, efekt oglądania ostatnio wyrywkowo ulubionych odcinków .Nie ukrywam że są to te, kiedy jeszcze większość członków żyje/mają ze sobą dobre relacje. Fani Mansona pewnie się ucieszą z jego występu, tak jak ja widząc nagle w jednym z odcinków swojego mistrza, Stephena Kinga (tym bardziej że nie spodziewałam się tego, nie czytałam newsów ani spojlerów).
W 6 sezonie za mocny punkt uznaję rozwiązanie wątku Tary. Wiedząc o ciąży aktorki dużo mówiło się,że Tara na pewno zginie, jednak rozejm między nią a Jaxem odwrócił od tego uwagę i zamydlił oczy części widzów dając nadzieję że np wyjedzie z dziećmi z miasta. Za to słabe było wg mnie wprowadzenie postaci Venus. Aż się ciężko na to patrzy

ocenił(a) serial na 8
Indis21

King podobno sam poprosił o rolę, bo jest wielkim fanem serialu.

Trzeci sezon też miał trochę mocnych elementów, choćby wątek Tiga i Kozika, ale ogólnie cała ta wycieczka do Irlandii spowodowała utratę tego kalifornijskiego klimatu serialu, przez co ja się trochę męczyłem.

ocenił(a) serial na 10
Madoq

Tez sie zastanawiam przed czym by go tu ratowac :P

ocenił(a) serial na 9
EyesX

Trzeci najsłabszy ale z najlepszym odcinkiem finałowym jaki widziałem :) natomiast dla mnie wszyskie sezony mają lepsze i gorsze momenty i sezony 5 i 6 chyba najbardziej mi sie podobały