PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60177
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Wątek Juice jeszcze raczej będzie trwał, o ile dobrze usłyszałem trzask gałęzi na końcu odcinka. Podejrzliwe spojrzenie Chribsa z 6 odcinak jednak było spowodowane czymś innym :) Scenografowie bawią się z widzem i wypuszczają go głęboko w las przy jakiejkolwiek próbie przewidzenie co będzie dalej (love that!) Coś konkretnego szykuje się dla klubu. Pozycja Claya została mocno podważona, ale nie przypuszczam, żeby przestał być nr 1. Cieszę się, że wątek lipnego związku Opiego się skończył, ale jego samego strasznie mi szkoda (chyba z moich ulubionych postaci). Co sądzicie o ataku na Meksykanów?

ocenił(a) serial na 9
bamok

No i "Juice" nie wyszło wychuśtanie się bo mu gałąż ********* i dobrze bo jak ma zginąć to nie w taki sposób :).Co do dalszych wydarzeń robi sie ciekawie jak dla mnie i oby tak było dalej.Na koniec dawać "Piney'a" dziadek rządzi!!!!

ocenił(a) serial na 10
bamok

Co oznacza "Men o Mayhem" na znaczkach na ich kamizelkach? Jakiś kolejny etap wtajemniczenia? Wiem, że "First 9", nosi pierwsza dziewiątka, która założyła SOA.

Co do odcinka, to myślę, że zły nie jest. Nie mam pojęcia na co porywa się Bobby. Łatwo można przekalkulować, że tak naprawdę w ewentualnym głosowaniu na zmianę Claya przegra. Przeciw Clayowi może głosować poczciwy Piney, Bobby i to chyba wszystko.

Juice... ciekawe jak wyjdzie z tego wszystkiego? Prawdy już powiedzieć nie może. Podejrzewam, że szrama będzie na karku jak diabli, więc będzie się musiał z tego wytłumaczyć. Może skumają, że szeryf go dociska i SOA dociśnie szeryfa?

ocenił(a) serial na 9
ashapola

"Men of Mayhem" oznacza że zabił dla klubu

ocenił(a) serial na 10
mynyly

No to nie ma co się dziwić, ze miał taką podesraną minę, jak mu to Clay wręczał.

ocenił(a) serial na 7
ashapola

mam nadzieje, ze Jucie zginie, jak galaz pekla a mu nic sie nie stalo to bedzie dla mnie to wielkim minusem sezonu.

ocenił(a) serial na 9
danteusz

no niestety na bank przeżyje, a szkoda bo licze na to że w tym sezonie będzie ostro a jak tak dalej pójdzie to wszyscy główni członkowie klubu przeżyja i jakoś ten konflikt sie rozejdzie po kościach ...

vcarter_2

Juice zostanie zabity, albo SAMCRO zostaje zniszczone przez tego tajniaka(a to logiczne, że tak nie będzie). Nawet teraz jakby Juice się do wszystkiego przyznał przed klubem i tak by musiał zostać odstrzelony, bo zabił pełnoprawnego członka klubu...

ocenił(a) serial na 8
ashapola

Jaka szrama na karku? Jak się wiesza to łańcuch raczej uciska gardło, nie?
Juice przeżył na pewno, widać go na zwiastunie następnego odcinka. Mi to nie przeszkadza w sumie, to nieudane samobójstwo trochę dodaje tragizmu tej sytuacji, moim zdaniem. Szkoda tylko, że powód, dla którego się w to wpakował, kompletnie nie ma sensu.

ocenił(a) serial na 7
Madoq

jak nie maja jaj, zeby go zabic to po co dawac takiego z dupy cliffgangera? bez sensu

danteusz

Szkoda mi Juice'a bo polubiłem go, jest w ekipie od samego początku, głupio zrobili motyw z tym że został kretem, ale w sumie zauważcie że np Tiga nie spotkały konsekwencje (poza obitą mordą) jak zastrzelił żonę Opiego... może mu chłopaki wybaczą zwłaszcza że i tak został zaszantazowany przez C-Note'a;p z Prison Break:)

wogoe widze że Prison Break się reaktywuje, tutaj C-Note, ostatnio Wentworth Miller w Housie, Lincoln Burrows w Killer Elite?!

KWallander

Nie wybaczą. Nie ma takiej możliwości. Tak jak pisałem wyżej, zabił członka klubu bez powodu... Gdyby tak się stało to scenarzyści polecieli by w uja mówiąc brzydko.

Evermind666

jak bez powodu? Miles chciał go wydać a nawet zaszlachtować

KWallander

Chodzi mi o powód taki, żeby klub go zabił. A czy takim powodem było to, że Miles go chciał wydać... To Miles chciał dobrze dla klubu, a Juice go zabił dla ratowania własnej skóry -_-

Evermind666

hmm a nie wiecie czemu zrobili taką fabułę żeby wyszło na to że oberwie się Juicowi w tym sezonie?
Theo Rossi nie chce już dalej grać w serialu to uśmiercają tą postać czy scenarzyści sami tak wymyślili?

ocenił(a) serial na 10
KWallander

Hahahahaha. Gościu, zrób mi przysługę i nie pisz w ogóle.

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Może go zabiją później. A w cliffhangerach chodzi przecież o to, że masz nie wiedzieć co zdarzy się potem.

ocenił(a) serial na 9
bamok

Wiem jedno w następnym odcinku będzie się działo i wkońcu "Piney" wkroczy do akcji (choc to może się dla niego żle skończyć).

ocenił(a) serial na 10
JackTheRipper82

Wykrakałeś...