Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 61 tys. ocen
8,1 10 1 60859
8,0 11 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

napisy - odcinek 10

ocenił(a) serial na 10

ktoś może ma jakieś info, kiedy mniej więcej można się spodziewać napisów ?
z góry dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 9
janis84

40% jest przetłumaczone
na pi sy 24. pl

ocenił(a) serial na 9
witex84

Naucz się angielskiego ;-) Jeden problem z głowy . Tylko z Chibsem mam problem jak on przeciąga ;-))))

ocenił(a) serial na 9
raal

czemu do mnie to piszesz?
też sobie radzę bez napisów, w większości przypadków

ocenił(a) serial na 9
witex84

Tak wyszło ;-)Respect ;-))

ocenił(a) serial na 9
raal

spoko:)

ocenił(a) serial na 10
witex84

heh też radzę sobie i odcinek już obejrzany, takze dziękuję za poradę :) druga sprawa, że pytałam czy ktoś wie kiedy będą a nie co powinnam zrobić :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
janis84

Żyjemy w takim społeczeństwie, że większość ludzi woli komuś dogadać niż po prostu normalnie odpowiedzieć. Ja np angielski znam perfect, ale jestem przyzwyczajony do napisów i wolę oglądać z nimi.

ocenił(a) serial na 9
sebek2000

Tak już jest że internauci są okropni ;-)

ocenił(a) serial na 10
raal

następny pseudo-inteligent. kocham to na filmwebie.

ocenił(a) serial na 9
NoisE92

Możesz kochać i uwielbiać różne rzeczy na Filmwebie ale nie oceniaj kogoś kogo nie znasz. A jak już masz taki zamiar to nie ukrywaj swoich intencji i krytykuj zachowanie a nie osobę . Tyle w tej kwestii . Pozdro

raal

Dobra ale co z tymi napisami?

ocenił(a) serial na 9
adamzvx

Na chwile obecna nie ma ;-( Korzystam z napi projekt . Może ktoś zna tłumaczy z Hataku ??

ocenił(a) serial na 8
adamzvx

tłumaczy jakiś Yungar, o 19:17 napisał na n24.pl, że już jest 80% przetłumaczone. Ociąga się z nimi od wczoraj. Ostatnio ktoś inny tłumaczył i były w ten sam dzień wieczorem.

ocenił(a) serial na 9
sebek2000

ociąga, powiadasz...
wiesz, ja też szukam napisów. tak, obejrzałbym to w wersji angielskiej lub z takowymi napisami, ale wolę polskie.
ale ciekawe jest to podejście: jak juz ktoś robi uprzejmość i tłumaczy to przy każdym kolejnym ludzie coraz bardziej żądają, by to było standardem. Że są i już. A jak nie ma to z bicza strzelić i niech Yungar je robi czym prendzy!
uspokój się, pooddychaj, obejrzyj coś lub w coś pograj. Przyzwyczaj się do tego, że napisy mogą być dnia następnego lub nawet później.

SPGM1903

SPGM1903 ale my chcemy napisy. Niektórzy się uzależnili, czekali cały tydzień na nowy odcinek, a tu nie mogą go obejrzeć bo tłumacz się ociąga.

ocenił(a) serial na 9
SPGM1903

Dobrze mówisz . Tłumacz tez człowiek musi jeść spać pracować itd też ma swoje życie i podejrzewam że tłumaczenie napisów zaraz po uploadzie SoA nie jest jego jednym zajęciem .Chyba można poczekać dzień lub dwa na napisy .Osobiście to mnie roznosi power ze aż mam ochotę pobawić się w tłumaczenie ale niestety jestem jeszcze za cienki i chyba nie zniósł bym krytyki ;-))) i ta presja i w ogóle ;-))) BTW moja babcia mówiła uczta się języków ;-)))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
sebek2000

troll detected?
Jestem świadomym tego, jak to jest w światku tłumaczy, więc nie udawaj takiego mundrego. Odpuść sobie uczenie mnie jak to jest, panie majstrze.
Widzisz, pisząc słowa "nigdy nie były później po 2 dni od emisji" dajesz dowód, że chyba Ty jesteś z tego pokolenia onetowców, co krzyczą "daj! daj!" gdy się coś nowego pojawi, a jak napisów nie ma to krzyczą głośniej "DAJ!! DAJ!!". Nie wiem jak tam na onecie jest, bo rzadko tam przebywam, ale wygląda na to, że masz doświadczenie z takimi ludźmi. Może to znasz z autopsji? Nie wiem, guano mnie to interesuje.
Poza tym - ja tu spokojnie piszę, a Ty z przekleństwami... i kto tu sie napina? Skąd w Tobie tyle złości?
Miej się zdrów i dbaj kolego o serce...

ocenił(a) serial na 8
SPGM1903

Problem ze pryszczatymi jak Ty jest taki, że się przypier.dalają. Wystarczy, że dasz komuś odpowiedź albo pomożesz i jakiś cieć Cie poucza od razu. z angielskimi wstawkami już widać, że masz ze 17 lat, a po ocenach filmów widać, że jesteś deklem (Next ocena 10 haha) to tyle wybiórczy kinomanie

ocenił(a) serial na 9
sebek2000

od razu od cieci wyzywasz? Alez proszę bardzo! Człowieku, ja ci nie wróg. Nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu. Mnie i tak takie pieniactwo interesuje tyle, co siki mojego dawno zdechłego psa. Wiek? Cóż, nie chce mi się wyprowadzać cię z błędu, ale sądząc po nicku to mógłbym być twoim ojcem...
jeśli chcesz robić osobiste wyjazdy to choć na priv, a nie śmieć tu na forum. łowca jeleni, czas apokalipsy i goodbye lenin za 10? Nie kompromituj się ;)

stan przetłumaczenia napisów o godz 22.40: 80%

ocenił(a) serial na 8
SPGM1903

Sądząc po twoim nic.ku to mógłbyś być moim pradziadkiem, rozu.mowanie chom.ika. poczytaj troche o tych filmach, to klasyki kina głą.bie. Akurat te dwa pierwsze są uważane za najważniejsze filmy o Wietnamie, no ale z kim ja gadam, z człowiekiem, który odgaduje wiek za pomocą numerów przy nicku.

ocenił(a) serial na 9
sebek2000

Masz rację, nie ma sensu dyskutować, bo i tak się nie dogadamy. Nie mam ochoty dyskutować z kimś, kto przezywa rozmówcę od ciot, ścierw, głąbów. Jeżeli to jest Twoja metoda na rozmowę to szczerze Ci współczuję. Mam nadzieję, że w realu nie jesteś takim gburem i prostakiem.
Obydwoje mamy swoje racje, trzymajmy się ich i nie wchodźmy sobie w drogę. A jeśli już to przez wiadomości prywatne.

ocenił(a) serial na 8
SPGM1903

Dobrze, że wiesz już, że nie wtrąca się komuś w rozmowe i nie dogaduje każdemu bo ktoś może Ci dogadać, że potem będziesz pisać takie płaczki, pozdro :)

ocenił(a) serial na 9
SPGM1903

Ignoruj toto. Wiadomo, że na świecie zawsze będą lenie, którym dupy się nie chce ruszyć, aby nauczyć się języka, ale tłumaczenie chcą teraz zaraz, bo jak to tak? Płacą za to? Oczywiście, że nie, wszystko musi być za darmo i natychmiast, bo bezmózgie fastfoodożercze pustaki tego chcą ; )
Serio, olej trolla. Taki tam, internetowy napinacz, który dowartościowuje się oceniając klasykę na dychę, bo skoro tylu ludziom się podoba film Apocalypse Now to i takiemu lemingowi jak on, musi się podobać ;p
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
sebek2000

a do jaką wersję masz ? bo do Xvid-AFG nie wyszukuje :(

użytkownik usunięty
raal

Claya czasami też ciężko zrozumieć. Strasznie mruczy. Podczas rozmowy z tym starszym członkiem klubu w pierdlu miałem ubaw, bo jego szło lepiej zrozumieć, niż Morrowa.

ocenił(a) serial na 10
raal

Tu nie chodzi o znajomość Angielskiego, tylko o komfort oglądania.

ocenił(a) serial na 9
Luevano

Filmów z lektorem raczej nie oglądam ( no może dobry dubbing w przypadku filmów ``rodzinnych `` i chyba nie ma sensu się afiszować tym iż ktoś zna lub nie zna danego języka obcego . Jednak znajomość języków pomaga .Zgadzam się z tym że nie każdy miał szanse i czas uczyć się języków ale tez chciałbym by nikt nie pisał że jak się nie zna języka to jest się głąbem nieukiem itd . Temat do wypowiedzi był prosty mianowicie czy ktoś coś wie o napisach. Jak się okazuje ''wszyscy'' wliczając mnie lubią sobie popisać ;-)

ocenił(a) serial na 10
janis84

napisy juz sa przynajmniej dla wersji EVOLVE :) sciaga przez napiprojekt :)

ocenił(a) serial na 8
grubeg

Zarzuć te napisy tutaj albo mi w wiadomości, ja mam wersję AFG, na n24 nawet nie dodali.

ocenił(a) serial na 9
sebek2000

juz są ;)

ocenił(a) serial na 10
sebek2000

mam problem z napisami bo nie zgadzaja sie co do serialu !!! mam wersje AFG !!! poslizg 28 sekundowy !!!

ocenił(a) serial na 10
bennybenny9

te które już są w necie,do AFG też pasują

janis84

Angielskiego się uczyć , nieuki. LOL z was.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

no i co ci dał ten komentarz ? podniósł ci samoocenę ? hehe

ocenił(a) serial na 9
Izabelka_filmweb

A żeby było śmieszniej, pisze to osoba, która nie odróżnia irlandzkiego akcentu od szkockiego. LOL z ciebie.

BeeBee61

no i co ci dał ten komentarz ? podniósł ci samoocenę ? hehe

ocenił(a) serial na 9
Izabelka_filmweb

Powtarzanie po kimś jest typowe kiedy samemu nie ma się niczego mądrego do powiedzenia.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Tu nie chodzi o znajomość Angielskiego tylko komfort oglądania, zresztą, jeśli starsi widzowie w szkole nie mieli Angielskiego tylko Rosyjski i nijak nie mogli się uczyć Angielskiego, to c h u j ci do tego s u k o.