Dlaczego obrzydliwe to nawet nie mam pomysłu dlaczego by tak określic... kolejny błazen jakich tu pełno który robi z siebie wielkiego kozaka szkalując coś bez podania argumentów.
"Jest strasznie głupie" - bo to miało być z założenia strasznie głupie, takie kompletnie debilne i absurdalne poczucie humoru... wielki pan dorosły z rocznikiem "94" się znalazł dla którego takie luźne przygłupawe scenki są nie do ogarnięcia. Ja takie debilne poczucie humoru lubię, zresztą co tu gadać... oglądała to cała masa moich znajomych po czym rylismy z tego w barze przy browarach. Szczególnie z takiego gościa z gitarą po wystepie którego padało zawsze "ale total" : D
Czasem myślę że macie wszyscy zbyt poważne podejście do takiego rodzaju programów, i tu nie chodzi o to czy trafia się w czyjś gust humoru ale o to że po prostu wszystko traktujecie zbyt poważnie. Zbyt szybko dorastacie czy co? ; p
Serial moim zdaniem jest kompletnie nieśmieszny i bardzo irytujący. "Polecam" szczególnie ostatni skecz z tego linka o piratach czy ten o nauczycielu z pięknym uzębieniem: http://www.youtube.com/watch?v=4uh_Sba4rlk. To już serial Hannah Montana jest śmieszniejszy (a i tak jest bardzo kiepski)! Jeden użytkownik Filmwebu nawet porównał ten serial do Monty Pythona!. Porównanie "Szału na Amandę" do Monty Pythona to obraza dla tego drugiego. Chyba, że serial wyśmiewa ściśle określone produkcje, których nie widziałem i stąd nie jestem wtajemniczony?
Dlaczego jak komuś nie podoba się specyficzny typ humoru to zaraz jest ponurakiem, dziwakiem, zbyt poważnie podchodzi do życia itp? A co powiesz na to, że świetnie się bawiłem podczas seansu pełnometrażowego "Borata" czy jednego z filmów Monty Pythona. Tam także masz absurdalne poczucie humoru, głupotę czy parodię, satyrę i krytykę w jednym? Jednego bawi walenie po głowie młotkiem, a drugiego nabijanie się z polityków i ogólnie przyjętych trendów.
ja się zgadzam z Panem KinoManiack również, pamiętam w dzieciństwie byłem zachwycony tym humorem i nadal jestem