PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228412}

Szał na Amandę

The Amanda Show
1999 - 2002
5,0 2,0 tys. ocen
5,0 10 1 2042
Szał na Amandę
powrót do forum serialu Szał na Amandę

Moze sie zdizwicie ale sa jeszcze takie osoby ktore to ogladaja np ja:P
I nie obchodzi mnie co na to powioecie ale zapraszam tu wszsytkich funow tego moze nie najmadrzejszego ale swietnego programu i wypisania swoich ulubionych skeczy i bohaterow.Ja bardzo lubie penelope i mam nadzieje ze kidys pozna Amande:P

evie16

jakby Penelopa troche pomyslala to by se kupila bilet i poszla na widownie. w tym momencie mozna by uznac ze sie z nia spotkala!!

ocenił(a) serial na 9
evie16

zgadzam sie z toba w 100%. tez bardzo lubie ten program :P moze i miejscami jest troche niesmaczny ale przynajmniej mozna sie posmiac z parodii reality showow itp (np jak byli w zamknieci w samochodzi i kto nie bedzie wychodzil ten wygra milion czy cvos w tym stylu)

ocenił(a) serial na 10
big_tommy

mi sie rownierz ten moment strasznie podobal i jeszcze jak kiedys musieli siediec w wannie ale nie pamietam czy walczyli o kase czy o cos innego:P a penelopa pamietam byl taki odcinek ze kupila bilet na widownie ale jakis grubas ktory siedzial przed nia jej zaslanial:)

evie16

Ale FUNKI z was... Jeeeeej. Ale krejzole...

ocenił(a) serial na 7
Rafcyk

Nie wszystkim się podoba to co Tobie ;)

Uwielbiam "Modę na Moody" czy jakoś tak :d

ocenił(a) serial na 10
_Jessie_

Hehe Moda na Moody ŚWIETNA kocham Mode na Moody xD " chcesz kawałek szkiełka [?] " świetne, cudowne ... nawet jak byłam w dołku to mnie rozśmieszał do łez :P Moda na Moody wymiata :P ... a z tym samochodem też fajne :P ... Penelopa i w ogóle ... ja to lubie i nie obchodzi mnie co inni myslą :P Pzdr Dla Fanów Amandy

ocenił(a) serial na 10
evie16

masz racje!!! ja tez to ogladalam i teraz jakbym miala dalej ZIGZAP to bym oglądała!!! to było cudowne!!

ocenił(a) serial na 7
amandaa9977

Wie ktoś czy może będą jeszcze emitować ? Albo gdzie mogę to dorwać ? ;>

ocenił(a) serial na 10
_Jessie_

na Zigzapie robią głosowanie jakie filmy mogłyby wrócić do programu.Na Amandę też były głosy jednak najwięcej głosów ma Lizzie McGuire.