Moze sie zdizwicie ale sa jeszcze takie osoby ktore to ogladaja np ja:P
I nie obchodzi mnie co na to powioecie ale zapraszam tu wszsytkich funow tego moze nie najmadrzejszego ale swietnego programu i wypisania swoich ulubionych skeczy i bohaterow.Ja bardzo lubie penelope i mam nadzieje ze kidys pozna Amande:P
jakby Penelopa troche pomyslala to by se kupila bilet i poszla na widownie. w tym momencie mozna by uznac ze sie z nia spotkala!!
zgadzam sie z toba w 100%. tez bardzo lubie ten program :P moze i miejscami jest troche niesmaczny ale przynajmniej mozna sie posmiac z parodii reality showow itp (np jak byli w zamknieci w samochodzi i kto nie bedzie wychodzil ten wygra milion czy cvos w tym stylu)
mi sie rownierz ten moment strasznie podobal i jeszcze jak kiedys musieli siediec w wannie ale nie pamietam czy walczyli o kase czy o cos innego:P a penelopa pamietam byl taki odcinek ze kupila bilet na widownie ale jakis grubas ktory siedzial przed nia jej zaslanial:)
Nie wszystkim się podoba to co Tobie ;)
Uwielbiam "Modę na Moody" czy jakoś tak :d
Hehe Moda na Moody ŚWIETNA kocham Mode na Moody xD " chcesz kawałek szkiełka [?] " świetne, cudowne ... nawet jak byłam w dołku to mnie rozśmieszał do łez :P Moda na Moody wymiata :P ... a z tym samochodem też fajne :P ... Penelopa i w ogóle ... ja to lubie i nie obchodzi mnie co inni myslą :P Pzdr Dla Fanów Amandy
masz racje!!! ja tez to ogladalam i teraz jakbym miala dalej ZIGZAP to bym oglądała!!! to było cudowne!!