PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617889}

Szach-mat

Endgame
2011 -
6,7 481  ocen
6,7 10 1 481
Szach-mat
powrót do forum serialu Szach-mat

Skasowali

ocenił(a) serial na 9

Nie mam już sił do tych telewizji zza oceanu :(

ocenił(a) serial na 8
PiotrLolo

To pewne, że skasowali? Skąd masz tę informację? Może to po prostu hiatus?

ocenił(a) serial na 8
nemezis

To moze tylko dodam, ze wszystkie odcinki z pierwszego sezonu zostaly wyemitowane i stanowia logiczną, zamkniętą całość. Wspominam o tym żeby ktoś nie miał bezpodstawnych obaw, że mu nagle kasacja urwie wątki w połowie serialu czy coś :)
Co do kasacji to wcale nie jest ona taka pewna na 100%, bo oczywiście są fani którzy odpowiednimi petycjami o ten serial walczą i jak pokazały przypadki innych seriali czasem walczą całkiem udanie, a jeśli się nie uda to cóż... będzie to po prostu fajny 13odcinkowy miniserial z logiczną całością podobnie jak zrobiono kiedyś z serialem "Mental" :)

ocenił(a) serial na 9
mojo_risin

Naprawdę uważasz że stanowi to logiczną ZAMKNIĘTĄ całość? Bo według mnie dużo jest wątków niewyjaśnionych....

ocenił(a) serial na 8
eevcia

Podaj przykład wątku, który twojej ciekawości nie zaspokoił, bo ja sobie takiego nie przypominam :)
To może kwestia tego co kto uważa za istotne i jak bardzo dosłownych wyjaśnień oczekuje ;)

ocenił(a) serial na 9
mojo_risin

Hmmm... Chociaż by wątek główny dlaczego ktoś chciał zabić Rosemary (a raczej Balagana). Uważasz to za wyjaśnione? :)

PiotrLolo

Być może nie wszystko stracone. Wg ostatnich doniesień ShowCase może przywrócić serial do życia po tym jak otrzymał nominację do nagrody Gemini w kategorii najlepszy serial.

ocenił(a) serial na 6
Earl_Grey

Dokończyłem oglądanie Endgame i serial jest super szkoda ze nie będzie więcej odcinków:(

użytkownik usunięty
FlashBones

Teraz trafilem na ten serial i szkoda ze nie ma 2 sezonu wielka szkoda bo serial dobry teoche jak mentalista albo wlasnie monk