W USA 11 listopada zostanie wyemitowany godzinny odcinek specjalny "Blindsided". Wczoraj pojawiło się krótkie promo tego odcinka, w którym Donald, Douglas, Adam, Bree i Chase jechali gdzieś limuzyną. Przejeżdżali przez GOLDEN GATE BRIDGE. Nagle most zaczął się zawalać i wisieli na krawędzi. Był napis "Szczury laboratoryjne na krawędzi"
nazwa odcinka została zmieniona na "Lab Rats: On The Edge"
https://www.youtube. com/watch?v=pBLiFYfM3vQ
usuń spacje między "." a "com"
po za tym wyszedł opis do tego odcinka:
Prezydent chce nagrodzić Adama, Bree i Chase za bohaterstwo, ale Leo czuje się pominięty. Tworzy swoją własną drużynę wraz z Loganem i Taylor. Kiedy odkrywa, że Taylor ma taką samą supermoc jak on, postanawiają ją połączyć, jednak Leo za daleko się posuwa próbując połączyć supermoce, w efekcie czego Taylor traci wzrok. Dręczony poczuciem winy powraca do Mission Creek, ale jest zmuszony odzyskać odwagę, gdyż jego rodzina znajduje się w poważnym niebezpieczeństwie.
Jest taka możliwość, ale raczej to sprawka Marcusa i Giselle. Im bliżej tego odcinka to tym bardziej sie doczekać nie moge.
PS: Oglądałeś wczorajszy crossover? Jeśli tak to jakie wrażenia? Poza tym do piątku o 20:00 nowe odcinki...
Super był, Bree zarywająca do Olivera najlepsza:-) A teraz wracaj na mojego bloga, może jeszcze dzisiaj dodam rozdział.
Myśle że w spin offie nadal pociągną wątek Bree i Olivera i zazdrosnej Skylar, ale według mnie Skylar powinna być z Oliverem a Bree z Kazem :D. Ja najbardxiej lałem ze scen na Oddziale (Adam prawie pozabijał Crushera i tego jaszczura, rozwalał wszystko i teksty Leo i Kaza gdy Chase był nieprzytomny)
Do końca tego bo disney xd na you tube napisał że nowe odcinki 2, 3, 4, 5, 6 listopada. Dziś prawdopodobnie Bionic Action Hero (część 1) a jutro część 2 a w piątek One of Us.
Oglądałeś Bionic Action Hero po polsku wczoraj i dziś? Jakie wrażenia? Zauważyłem że w dzisiejszej części wycieli 3 sceny
Wczoraj tak, a dzisiaj nie. Chciałem dzisiejszy obejrzeć na i ternetach a tu lipa, nawet wczorajszego nie ma.
Dobra, ten jest. Faktycznie, ja zauważyłem aż 4 wycięte sceny, tylko parę doszło. A Giselle i Perry to jedyne osoby z dubbingami lepszymi od orginałów.
Ja właśnie pierwszej części nie oglądałem a drugą tak :D. Zauważyłem że nie ma scen, gdzie Adam mówił że jest najgorszym bratem, jak pod koniec walnął Chase'a i jak w Akademi Douglas wspomniał o innym koledze ze studiów, a wszyscy NIEEEEE!
Ostatni który dodali to Kosmiczna winda, a ja chce zobaczyć BAH część 1. Jeszcze dziś One of Us i będzie pewnie przerwa do stycznia/lutego. O i jeszcze nowe promo wyszło do odcinka On The Edge
A Douglas mówił, że Marcus jako android szybko sie wypali i nie dociągnie nawet do szesnastki, dzięki czemu nie będzie musiał kupować mu obiecanego samochodu :-) No więc Marcus spędził 2 lata na tym złomowisku, to czy jego termin przydatności już nie minął?
Dodałem nowy rozdział, weź chociaż Ty to przeczytaj, bo nie chce mi się pisać do ściany. Wydarzenia z prologu o które pytałeś odbędą się w następnym rozdziale i wtedy zrobi się dramatycznie, o co też pytałeś.
Nie wiem jak to działa, ale może jeżeli Giselle go odbuduje to dłużej pociągnie. Perry i Tasha podobno też mają być w tym odcinuk, więc zaczynam coraz bardziej myśleć że złe trio ucieknie z paki i nabędą znowu moce
Tasha pojawi sie na pewno kiedy Leo wróci do domu, a Terry jest szefem ochrony i chyba pilnuje Sebcia, Lexi i Tanka. Co do bloga to czytałem :D
Perry pilnuje wyspy, a trio jest w więzieniu federalnym, nadal nie widzę związku. No to teraz jeszcze mnie skomentuj i będę happy
Już jest ale niestety nie ma Marcusa ani Giselle ani żadnego złoczyńcy. Jednak mimo to odcinek bardzo fajny i jeden z lepszych. Ale nadal twierdze że most sam z siebie sie nie zawalił tylko stoi ktoś za tym.
youtube.com/watch?v=jpiD1oup8Iw
Chris Peterson napisał na TT że ten odcinek i 3 kolejne (ostatnie odcinki przed godzinnym finałem) prowadzą do finału więc wszystkie wydażenia będą miały związek z finałem. W jednym odcinku pojawi sie oficer policji więc myśle że Sebek i spóła zbiegną.
Odcinek oglądałem na jakiejś amerykańskiej stronie, reklamy masakryczne. Najbardziej mi się podobały wspólne sceny Donalda i Douglasa, brakowało mi tego. Mimo braku złoczyńców był super, ale podtrzymuję twoją teorię, to byłby zbyt duży zbieg okoliczności, że taki wielki most się zawalił akurat jak przejeżdżali. Był spory przeskok, więc Giselle miała czas na naoliwienie Marcusa i co tam jeszcze musiała zrobić, mimo złamanej ręki.
Obejrzałem oddział specjalny od crossovera w przód. Jak będą je łączyć to fajnie żebym kojarzył wątki. Matka Olivera wymiata, ten jej plan na ślubie był genialny, ogólnie ona cała jest genialna.
Ten świąteczny odcinek co ma być w grudniu też ma dotyczyć finału?
Odcinek w grudniu to Ultimate Tailgate Challenge i raczej nie będzie świąteczny. Szkoda bo uwielbiam świąteczne. Ponadto był kręcony przed Space Elevator więc Leo na 100% nie będzie tam mentorem. Ale był kręcony po Bionic Action Hero więc raczej będzie dotyczył finału
Tylko co do Oddziału to Skylar nadal nie mocy ale w Elite Force będzie Donek i Dougi więc chyba dostanie bionikę
mam dużą nadzieje, że Leo w tym odcinku nie będzie miał na sobie stroju ucznia tylko normalne ubranie
w styczniu będą 2 nowe odcinki w USA (13 stycznia - And Then There Were Four i 20 stycznia - Space Colony). Chris Peterson napisał na TT, że w tym pierwszym wyjdzie na jaw kolejna tajemnica Douglasa (podobno jakaś ogromna, gdyż Chris napisał słowo "Huge" z dużych liter xD). W tymże odcinku pojawi się niejaki Daniel i chodzą ploty, że to kolejny syn Douglasa (nawet by się zgadzało co do tytułu). Niemniej jednak bardzo w to wierze, gdyż zgadzała by się kombinacja imion (Adam - A, Bree - B, Chase - C, Daniel - D)
co do drugiego to nie mam pojęcia, ale pojawi się w nim jakiś glina, albo niejaki Doktor Gao (???). No cóż, wystarczy czekać skoro mają prowadzić do finału. Chyba Ultimate Tailtage Challenge dlatego prowadzi do finału, gdyż chyba będą w nim Tasha, Bob i Perry bo miałem przeczucie, że te zepsute kapsuły będą miały związek, ale odcinek był kręcony jeszcze przed Kosmiczną windą...
szkoda bo chce zobaczyć go znów po dobrej stronie, ale Krane też był na zdjęciu obsady pod koniec kręcenia serialu, więc może wróci, chyba, że tylko odwiedzał plan