PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652870}

Szczury laboratoryjne

Lab Rats
2012 - 2016
6,3 1,9 tys. ocen
6,3 10 1 1904
Szczury laboratoryjne
powrót do forum serialu Szczury laboratoryjne

To już potwierdzone :-)
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/07/26/lab-rats-renewed-for-season-3-by-dis ney-xd/194155/

użytkownik usunięty
Lola140392

I bardzo dobrze, bo uważam, że to jeden z lepszych seriali DXD. I w sumie nic w tym dziwnego, bo ,,Zeke i Luther", ,,Para królów" czy ,,Z kopyta" też mają po 3 sezony. ;)

użytkownik usunięty
Lola140392

Tutaj masz jeszcze jedną stronę: http://www.deadline.com/2013/07/disney-channel-orders-third-season-of-lab-rats/

ocenił(a) serial na 9

Wiem, widziałam ją na samym początku i w zasadzie miałam podać link właśnie do niej ale nie mogłam jej potem znaleźć ;p
A poza tym osobiście uważam, że "Szczury" i "Z kopyta" to najlepsze z wymienionych przez ciebie seriali. Dołożyłabym jeszcze tutaj "Ja w kapeli" tyle że w tym przypadku niestety zakończyło się na 2 sezonach :( A szkoda...

użytkownik usunięty
Lola140392

Link do tej strony jest podany na wikipedii. :) ,,Szczury" i ,,Z kopyta" - zgadzam się, jedne z lepszych seriali DXD. ,,Ja w kapeli" uwielbiałem, swego czasu to był mój ulubiony serial, ale niestety był za krótki, przynajmniej jak dla mnie. 40 odcinków jak na produkcję Disneya to mało. ,,Zeke i Luther" jest trochę innym serialem, nie jest to sitcom, ale i tak też lubiłem go oglądać. ,,Para królów" - gdy występował jeszcze Mitchel to był świetny serial, chociaż i tak nie oglądałem wszystkich odcinków, ale 3 sezon z Adamem Hicksem zamiast niego był wg mnie kiepski. Szkoda, że serial już w ogóle nie jest nigdzie emitowany, bo chętnie bym sobie obejrzał te pierwsze dwa sezony... Jeśli chodzi o inne seriale Disney XD jak np. ,,Crash i Bernstein" czy ,,Mr. Young" to ich po prostu nie znoszę. Uważam, że są głupie, nudne, przewidywalne, a żarty żałosne. I właśnie, gdzie tu sprawiedliwość? ,,Mr. Young" ma mieć czwarty sezon, a ,,Z kopyta" kończy się na trzecim, bez sensu. A ,,Crash i Bernstein" już dawno dostał zamówienie na kolejny sezon, i to pewnie nie ostatnie...

ocenił(a) serial na 9

Bo Mr Young nie jest oryginalnym serialem Disney XD tylko kanadyjskiego YTV... Disney nie ma wpływu na to ile sezonów Mr Younga powstanie... Tak samo jest z serialem "Moja niania jest wampirem". Fani wyczekują z niecierpliwością 3 sezonu a tu ani widu ani słychu... Wypytują ludzi z Disney Channel a oni nic nie wiedzą bo to nie oni podejmują decyzję tylko Teletoon. Oni mogą tylko podjąć decyzję o kontynuacji emisji serialu na ich kanale i tyle...

Wracając do "Szczurów" to powiem ci tak... Fajnie że będzie 3 sezon, ale zawiodłam się na ostatnim odcinku... Był specjalny godzinny odcinek i niestety musieli usunąć jedną z najlepszych moim zdaniem postaci. Myślałam że inaczej to rozplanują, zawiodłam się. Odcinek był niezły ale to po prostu było przegięcie. Nie chcę ci psuć niespodzianki, ale to będzie szok. Pojawią się odpowiedzi na nasze wcześniejsze wątpliwości. Więcej nie mówię :)

użytkownik usunięty
Lola140392

No niby tak, ale ja i tak uważam, że to ,,Z kopyta" powinno dostać 4 sezon, a nie ,,Mr. Young" bez względu na to kto o tym decyduje. Co do ,,Moja niania jest wampirem" to też czekam z niecierpliwością, ciągle szukam czegoś na temat 3 sezonu, ale na razie cicho. Drugi sezon zakończył się cliffhangerem, więc muszą zrobić jakąś kontynuację i mam nadzieję, że tak też się stanie. Jeśli chodzi o ,,Szczury..." to domyślam się, że może chodzić ci o Marcusa, ale jeśli się mylę, to możesz mnie poprawić. ;)

ocenił(a) serial na 9

Napiszę na priv bo może ktoś sobie nie życzyć spoilerowania zwłaszcza że nie oznaczyłam tego tematu jako spoiler ;-) Co do "Moja Niania jest wampirem" ja coś znalazłam. Jedna z fanek zamieściła zrzut ekranu. Napisała chyba maila do Vanessy Morgan i ta jej oznajmiła że raczej 3 sezonu nie będzie ale w sumie to tak na 80% jest prawda... Zawsze istnieje szansa dopóki nie zapadła ostateczna decyzja ;-)

użytkownik usunięty
Lola140392

No to mogliby chociaż nakręcić jakiś film zamykający cały serial i wtedy też byłoby ok. ;]

użytkownik usunięty
Lola140392

"Napiszę na priv bo może ktoś sobie nie życzyć spoilerowania zwłaszcza że nie oznaczyłam tego tematu jako spoiler" - O jaki odcinek tutaj chodzi? Jeżeli o "Bionic Showdown" to już sam sobie zaspoilerowałem czytając angielską Wikipedię...

ocenił(a) serial na 9

Tak, tak chodziło mi o "Bionic Showdown" :) Ja obejrzałam ten odcinek jakoś dzień po premierze, a teraz czekam na polską wersję. A jeśli chodzi o wikię, to z czystym sumieniem mogę wam polecić polską na temat tego serialu. Szata graficzna jest nawet lepsza niż angielska i jest więcej artykułów. I jest to również wiarygodne źródło, gdyż info pokrywa się z angielską wikią. Sprawdzałam, porównałam, czy wszystko jest ok i można wierzyć w to co piszą. Ktoś zaczął wreszcie dbać o polskie strony na temat seriali m.in. "Z kopyta" czy właśnie "Szczury". Więc jak komuś nie chce się męczyć z angielskim lub też nie rozumie to zachęcam.

użytkownik usunięty
Lola140392

Patrzyłem gdzieś w sierpniu na Wikię i... to była czysta ruina, nic kompletnie nie było. Aż mnie zaskoczyło, że w takim krótkim czasie taki postęp poczynili.

ocenił(a) serial na 9

Racja. Gdy zaglądałam parę miesięcy temu, to była tragedia. Ale teraz wszystko elegancko pouzupełniali i da się to czytać :-D

ocenił(a) serial na 9

Wysłałam do Ciebie wiadomość w której napisałam mniej więcej co wyszło na jaw po tym odcinku. Jak nie chcesz sobie psuć niespodzianki to po prostu nie czytaj ;-)

użytkownik usunięty
Lola140392

Nie, nie, wręcz przeciwnie, ja umieram z ciekawości, więc już przeczytałem. ;)

ocenił(a) serial na 8

"Z kopyta" dostało 4 sezon więc to jeszcze nie koniec ;)

ocenił(a) serial na 9
Liv_B

Tak, ale niestety bez Olivii Holt :( Bez Kim to nie będzie to samo. Nie będzie Kicka :(