PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39091
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

clarie jest taka niezdecydowana....a Russel sfrustrowany bo go laska rzuciła.
Jheszcze bardziej żal Artura który odszedł...jak myslicie czy to on podłozył "kupę" ??? czy moze ktos inny?
ps. Wg mnie Swietnie tez gra brat Nate który jest gejem...zapomnialem jak mu na imię ale to bardzo fajny gosciu.

ocenił(a) serial na 10
john_rambo_2

nie ja myśle ze te prezenty nie były mimo wszystko od arthura. chociaz to było w jego stylu;)
a claire niezdecydowana? ja mysle ze ona po prostu probuje sie odnalezć. szuka prawdziwej siebie. ale czemu niezdecydowana? russel strasznie mnie irytuje w wąsach :) (claire tez sadząc po ostatnim odcinku ;) )

ocenił(a) serial na 10
FisherN

SPOILER kto tak naprawde podłożył kupe:P nie zrobil tego Artur ,tylko syn Rogera:Da Claire nie chce Russela bo on spał z ich nauczycielem...więc to duży powód że go nie chce,nie dziwie się jej:Di później Russel dostawał lepsze pochwały za swoje prace od tego nauczyciela co Claire chyba jeszcze bardziej wkurzało

Rashida

Ale z tego co widziałem to clarie włascie kiedys zrobiła jakies tam byle co ale dostała największa pochwałę...mimo ze praca russela była o wiele bardziej złozona.
a to ze spał z jej nauczycielem to co? to był eksperyment....ogólnie rzecz biorac cralie to fajna postać ...ale wkurza mnie

ocenił(a) serial na 10
john_rambo_2

no słuchaj.. to która praca bardziej podobała sie olivierowi to juz jego sprawa, ale to ze russel spał z olivierem tez jakoś wpłyneło na stosunek wykładowcy do ucznia co? po wspólnej nocy nagle prace russela były lepsze ;)
czuje się jakbym żył ich zyciem, to mi sie podoba :)

ocenił(a) serial na 10
FisherN

No właśnie chodziło o zachowanie Oliviera do Russela po tym jak się przespali.Bartek dobrze Ciebie rozumiem;)też żyłam ich życiem jak oglądałam ten serial ,teraz już nie bo wszystkie odcinki obejrzałam.

ocenił(a) serial na 10
Rashida

ja nie wiem jak to bedie jak zobacze wszystkie odcinki:) a) załemie sie , b) zaczne wszystko od nowa (bo oczywiście mam zamiar kolekcjonowac na dvd - 5 seria juz na wakacje bedzie w mojej filmotece ;) )