PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

To najlepszy serial, jaki kiedykolwiek widziałam. Obejrzałam wszystkie odcinki, niektóre nawet kilkakrotnie. Za każdym razem cieszyłam się, gdy plotki o tym, że to już ostatnia seria nie sprawdzały się i powstawała następna. Niestety, piąta to już na pewno ostatnia - nie wyobrażam sobie kolejnej, gdyż scenarzyści genialnie zadbali o to, żeby nawet wierni fani nie domagali się więcej - kontynuacja nie miałaby większego sensu i byłaby strasznie naciągana. Ale i tak stworzenie ponad 60 odcinków serialu nie przynudzając i nie powielając pomysłów, to ogromne osiągnięcie. Jeszcze nie wiem jak się skończy, ale te ostatnie odcinki są wręcz przerażająco smutne :(( No nic - szkoda, że koniec, ale przynajmniej naprawdę w wielkim stylu

ocenił(a) serial na 10
amberbb

no i ja wlaśnie tego sie boje. na razie kończe dopiero serie 3 bo niestety nie posiadam hbo wiec kozystam z tvn, ale juz boje sie tych ostatnich odcinków, bo dla mnie to coś wiecej niz tylko zwykły serial.. bedzie ciezko..ale jeszcze wszystko przede mną..:)

FisherN

Trzymaj się:) dla mnie to tez będzie trudne ale teraz sobie troche folguje i jak chce mi sie spać to sobie odpuszcam "Six feet..." a pozniej pewnie bede żałowac :/

ocenił(a) serial na 10
FisherN

to powiem Ci że jesteś szczęśliwcem. Cała 4 i piąta seria przed Tobą, też bym tak chciał... no i nie widziałeś ostatniego odcinka, ciesz się

ocenił(a) serial na 10
Wostek

no tak.. łatwo mówić:) ale ja juz o tym oststnim mysle (tzn nie zebym chciał kończyć, ale po prostu jestem straszliwie ciekaw). a wiem ze bedzie mi strasznie ciezko sie pozegnac z tym serialem. no. ale narazie staram sie o tym nie mysleć:) jeszcze mam troche czasu.
aha i proponuje nie odpuszczać sobie - nie warto :)