PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39083
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

przysnęło mi się w czasie drugiej reklamy. Obudziłam się dopiero, kiedy Nate nazwał Brendę "dziwką", domyślam się więc, że wie już o jej bujnym życiu towarzyskim. Czy ktoś mógłby mi napisać, w jaki sposób dowiedział się o tym wszystkim? I jeszcze czy Rico otrzymał w końcu spadek po sąsiadce i dlaczego facet Davida był jednak przesłuchiwany, skoro wcześniej ktoś mu powiedział, że sprawę umorzono.

użytkownik usunięty
bunitinha

1) jeden z dwoch kolesi, z ktorymi Brenda sie bzykala w poprzednim odcinku, przejezdzal rowerem obok domu Brendy gdy ta rozmawiala akurat z Nate'm... krotka wymiana zdań miedzy ta trojką i koncowe "czesc Brenda, kiedy sie znow zobaczymy?" wystarczylo Nate'owi żeby zrozumiec, że historia opisna przez Brende w jej ksiażce jest prawdziwa... no a potem to już sama widziałaś - jedna z najlepszych (w sensie gry aktorskiej i wogóle) scen w tym serialu, w dodatku z świetnymi zdjęciami "z ręki" - za ten realizm miedzy innymi kocham ten serial :D

2) Rico ku swojemu (i nie tylko) zaskoczeniu otrzymał spadek i to całkiem spory :)

3) został oczyszczony z zarzutów, ale niedługo potem zdarzyła sie cos jeszcze - Keith dostal wezwanie do rodzinnej rozróby podczas której nie wytrzymał i pobil on goscia, który bil swoją żone...

4) Ty chyba jednak zasnełaś po czołówce, a nie po reklamie :P żałuj, bo był to jeden z najlepszych odcinków... no i ta muza... szkoda, że w srode bedzie juz ostatni odcinek tej serii :/

Właściwie to bardzo prawdopodobne, że zasnęłam troszkę wcześniej... W każdym razie wielkie dzięki za streszczenie;-)