PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

doradzcie

ocenił(a) serial na 10

mam problem. zastanawiem sie czy jej sens kupować ten serial na dvd. oczywiście nie stac mnie na kupno wszystkich 5 serii za jednym razem, ale strasznie kusi mnie kupienie choć jedej, a potem kolekcjonowanie wszystkich. sam nie wiem. czy ktoś ma moze którąś z serii na dvd (właśnie tą oryginalną)? warto?

FisherN

Dziwne pytanie, powinieneś sam sobie na nie odpowiedzieć. Jeżeli zależy ci na ładnym pudełku na płyty DVD, oraz dodatkach w postaci wywiadów z aktorami i reportażach z planu zdjęciowego to dlaczego nie.

ocenił(a) serial na 10
FisherN

Bartku, nie ma bata: boxy z tym serailem są drogie, ale ZDECYDOWANIE warto je mieć. Ja kilka miesięcy kompletowałem swoje cztery serie a teraz wreszcie kupię piątą. Są świetne komentarze reżyserów poszczególnych odcinków (polecam zwłaszcza komentarz Alana Poula do odcinka 5 z serii czwartej, tego z psychopatycznym pasażerem--zwraca on tam uwagę na dziwne rzeczy, jakie wyprawiają się z kołnierzem swetra Joanny Cassidy w scenie rozmowy z Brendą:-)

Poza tym jakość obrazu jest krystaliczna, a muzyka z czołówki w bezbłędnym stereo... cóż, to jest coś! Ja kolekcjonuję i nie żałuję, mimo że ceny są drakońcie.

Pozdrawiam fana!
Rysiek

ocenił(a) serial na 10
thornhill

hmmmm.... najwazniejsze to jakość obrazu. jesli mówisz ze ona jest - to chyba warto. zaczne od 5 serii prawdopodobnie - bo tej jeszcze nie widziałem, a potem poprzednie. ;)
dzieki. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
FisherN

no to piątą juz mam. w srode oststni odcinek czwartej serii i zabieram sie za oststnią.