mam problem. zastanawiem sie czy jej sens kupować ten serial na dvd. oczywiście nie stac mnie na kupno wszystkich 5 serii za jednym razem, ale strasznie kusi mnie kupienie choć jedej, a potem kolekcjonowanie wszystkich. sam nie wiem. czy ktoś ma moze którąś z serii na dvd (właśnie tą oryginalną)? warto?
Dziwne pytanie, powinieneś sam sobie na nie odpowiedzieć. Jeżeli zależy ci na ładnym pudełku na płyty DVD, oraz dodatkach w postaci wywiadów z aktorami i reportażach z planu zdjęciowego to dlaczego nie.
Bartku, nie ma bata: boxy z tym serailem są drogie, ale ZDECYDOWANIE warto je mieć. Ja kilka miesięcy kompletowałem swoje cztery serie a teraz wreszcie kupię piątą. Są świetne komentarze reżyserów poszczególnych odcinków (polecam zwłaszcza komentarz Alana Poula do odcinka 5 z serii czwartej, tego z psychopatycznym pasażerem--zwraca on tam uwagę na dziwne rzeczy, jakie wyprawiają się z kołnierzem swetra Joanny Cassidy w scenie rozmowy z Brendą:-)
Poza tym jakość obrazu jest krystaliczna, a muzyka z czołówki w bezbłędnym stereo... cóż, to jest coś! Ja kolekcjonuję i nie żałuję, mimo że ceny są drakońcie.
Pozdrawiam fana!
Rysiek
hmmmm.... najwazniejsze to jakość obrazu. jesli mówisz ze ona jest - to chyba warto. zaczne od 5 serii prawdopodobnie - bo tej jeszcze nie widziałem, a potem poprzednie. ;)
dzieki. pozdrawiam