co się dzieje. u mnie w gazecie w przyszłą środe zamiast kolejnego odcinka 4 serii 'six feet under' jest 'orange-extreklasa'!? what the fuck?
Faktycznie... TVN robi sobie jakieś "jaja" bo wielkanoc idzie.Ale już 19.04 "Six feet under" lecie normalnie...ufff ulga
http://www.tvn.pl/2006-04-19,,176,program.html [www.tvn.pl/2006-04-19,, ...]
Zero szacunku dla widza, przerywają emisje serialów (Cold CAse) albo puszczają w innym terminie.Czzy telewizji zależy tylko na tych "wiernych" widzach co sie zachwycają Na wspólnej, i innymi hita-shitami?
szkoda gadać. ale dzeki bogu ze za te 2 całe tyg bedie dalej. a piętą serie to juz sobie kupie na dvd bo mam doś tvn.
tylko napomke ze za tydzien równiez nie ma 'sześciu stóp pod zmimią' - bez komentarza
"Entliczek pentliczek a zrobimy widzą psikusa i nie puścimy jednego odcinka Six feet under.Może sie nie skapną" -powiedział prezes Walter.
Niedługo wakacje a znając naszą telewizje to przerwą emisję serialu i zacznie sie odsmażanie kotletów.
wiecie co? brak słów. wiem ze bedie za 2 tygodnie ale co kurna z tego? seriale mają to do siebie ze sa emitowane chociaz raz w tygodniu, ale widze ze nawet to dla tvn ze wiele. albo nioech sie decydują normalnie emitować serial, alebo niech w ogóle go nie emitują! jeszcze tylko ta serie wytwac do konca. teraz coraz mocniej utwierdzam sie w przekonaniu ze podjeta przeze mnie decyzja o kupie 5 serii na dvd jest słuszna.