Hej, mam do was pytanie. Niedawno zaczęłam oglądać Six Feet Under, oglądam go online. Zauważyłam, że na filmwebie w spisie odcinków np. w pierwszym sezonie jest 13 odcinków, a na każdej stronie, na której są dostępne odcinki tego serialu - jest ich tylko 12.. Możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym ostatnim odcinkiem? ;D bo nie chciałabym go przegapić ;)) jeżeli ktoś wie gdzie można go zobaczyć to proszę o pomoc ;D! (o ile w ogóle jest? xD Wy mi powiedzcie! ;D )
eh ogladalem ten serial wlasnie online, i po obejrzeniu 4 sezonow dowiedzialem się że przegapilem 3 finałowe odcinki pierwszych 3 sezonow, (było 12 jak mowilaś), załamka, myslalem że cóż... akcja sie nagle urywa a w kazdym nowym sezonie dowiadywalem sie nowych faktow to mysle sobie że moze te niedopowiedzenia to tak specjalnie... a tu zonk, ktos zapomniał o odcinkach numer 13.
na szczęście udało mi się znaleźć te ostatnie odcinki ;] ale tylko do pobrania ( i to nie było łatwo) online nigdzie nie mogłam na nie trafić - dziwne.. xd