PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

21 marca obejrzałam ostatni odcinek "sześciu stóp pod ziemią", nie zawiodłam się (widziałam wszystkie). Serial uważam za najlepszy, jaki kiedykolwiek dane mi było oglądać. Po obejrzeniu ostatniego odcinka, nie odczuwam niedosytu, twórcy postarali się... sami zobaczycie.
jak dla mnie - "rzecz kultowa"

ocenił(a) serial na 10
HenryLee

To witaj w klubie:)Ja też uważam ten serial za najlepszy,nie sądze żebym kiedyś obejrzała lepszy serial od SFU.Obejrzałam już wszystkie odcinki,a ostatni był cudowny,świetnie zrobiony,aż łezka po policzku mi spłyneła,kiedy go oglądałam.
Będe tęsknić za rodziną Fisher!:)ale zawsze można sobie włączyć(oczywiście jeżeli się ma ten serial na płycie)i jeszcze raz obejrzeć wszystkie odcinki SFU:)

ocenił(a) serial na 10
Rashida

Polecam video na stronie http://www.hbo.com/sixfeetunder/video/index.shtml [www.hbo.com/sixfeetunde ...]
'Six Feet Under 2001-2005' wywiad z aktorami po Six Feet under

ocenił(a) serial na 10
Rashida

heh, fajne. Co do tych łez na końcu odcinka- to miałam tak samo;] Ta muzyka- coś świetnego. Napisałam, że nie czuje niedosytu (bo tak jest) ale będzie mi go brakowało, ale uważam również, że skończył się w dobrym momencie (nic nie trwa wiecznie)
Mam jeszcze pytanie do Ciebie i do innych. Poszukuje "filmu reklamowego/zajawki" SFU, która była emitowana na HBO jako zapowiedź V sezonu. Na tym filmie bohaterzy jeździli po samochodami po pustynnej drodze (jakby siebie szukali, rozmyślali)- to było genialne. Czy ktokolwiek to ma?

ocenił(a) serial na 10
HenryLee

http://www.hbo.com/sixfeetunder/ [www.hbo.com/sixfeetunde ...] tutaj to znajdziesz (wejdź do opisu jakiegolowiek odcinaka i 'watch the video'. ja osobiście chciałem to ściągnąc ale udało mi sie tylko zajewke 4 sezonu (tez świetna).

ocenił(a) serial na 10
FisherN

DZIĘKI SERDECZNE:) właśnie o to mi chodziło. wcześniej tego nie zauważyłam.
mi wyświetla się tylko zajawka właśnie do 5 sezonu, do pozostałych 4 nie

ocenił(a) serial na 10
HenryLee

to znaczy.. na stronie sfu jest tylko zwiastun 5 serii (nie mam pojęcia czemu), a zwiastun 4 ściągnełem z emule. chciałem tez 5 ściąnąć, ale właśnie to mi jakos nie idzie.

ocenił(a) serial na 10
HenryLee

zgadzam się. Szczególnie genialna była ostatnia scena. w ciągu kilku minut, bez użycia słów pokazali ich przyszłość. szkoda że to już koniec, ale może dzięki temu zawsze będzie to kultowy serial, a nie tasiemiec mówiący cały czas o tym samym . . .