Mam pytanko co stało się z Ryanem i tą Sarah bo ostatnio nie mogłam oglądać kilku odc.a uwielbiam ten serial.Pamiętam,że Sarah była w ciąży i rozstali się,a później wrócili do siebie i na tym się skończyło.Właśnie dziś się dowiedziałam,że Anita wyjechała ale dobrze,że wróci,bo jest chyba moją ulubioną postacią w tym serialu.Jednak ci nowi troche go psują ,ja tam wolałam jak grali ci starzy Mai,Katherina,Mellanie i reszta ;).Jeśli może ktoś napisać małe streszczenie tych ostatnich odc.byłoby super :)) Pozdrawiam
Prawie wszystkie streszczenia odcinków są na wikipedii:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szko%C5%82a_z%C5%82amanych_serc
Po zdanej maturze Sarah wyjechała studiować pedagogikę, a Rayan został jakimś managerem sportowym czy cos w tym stylu. A Sarah jeszcze wczesniej poroniła.
Razem z nimi maturę zdał jeszcze Kurt i on tez wyjechal na studia (cos z biologią).
Natomiast Anita, Draz, Denis, Lee i Thania oblali:)
Też mnie to zastanawiało gdzie podziewa się reszta głównych bohaterów.
Moim zdaniem serial bez nich to już nie HBH.
wlasnie sprawdzilem nie ma. Myslalem ze wszystko tam jest:) wiec pozostaje tylko streszczenie. No chyba ze ktos cudownym ruchem znajdzie gdzies odcinki
Racja, szkoda że nie ma już Sary,Ryana i Kurta:/... Ale mimo to moim zdanie serial nadal jest ciekawy, a nowi bohaterowie też są ok:)
Dziękuję za odpowiedzi :))Fajnie ze jest tyle osob ktore tak samo lubia ten film ^^
Wydawało mi się, ze jestem jedna z nielicznych oglądających ten serial, ale co kogo zapytam to ogląda. Film ma juz swoje lata, jest '90, a jednak wielu sie podoba. życiowy, bez cenzury.
wiesz, przez tyle lat nadawania nie ma możliwości by ktokolwiek nie natknął się chociaż raz na odcinek ;)
Oprócz prawdziwego życia jakie jest tam ukazywane i problemów bohaterów, na wielki '+' zasługuje fakt, że jest to serial z lat '90. Uwielbiam tamten klimat, modę, muzykę.. aż miło popatrzeć jak jeszcze 20lat temu było wspaniale ( mówię jak jakaś staruszka XD)
Do serialu nic. Napisałam, że był kręcony w '90. jednak nawiązuje do tego jak lepiej było 20lat temu. To, że był kręcony w przedziale '94-'99 nie znaczy, ze jest to ściśle przyjęta cezura i musi trzymać się tylko tego okresu czasu
Trzeba wziąć pod uwagę jeszcze fakt że Polska jest krajem bardzo zacofanym można powiedzieć że jest krajem trzeciego świata chyba pod każdym względem - w japonii przykładowo mają internet 300-400 razy szybszy od naszego w tej samej cenie co u nas albo pamiętam z amerykańskich filmów z początków lat 80-tych używano już elektryczne golarki a w Polsce kiedy się pojawiły ? bo ja za bardzo nie kojarzę by w latach 80-tych powszechnie używano w Polsce już elektrycznych golarek
light_night drobne sprostowanie: Thania nie oblała matury,tylko źle jej poszła. Zdała z małą liczbą punktów,ale zdała,dlatego zdziwiłam się,że wróciła do szkoły.
light_night drobne sprostowanie: Thania nie oblała matury,tylko źle jej poszła. Zdała z małą liczbą punktów,ale zdała,dlatego zdziwiłam się,że wróciła do szkoły.
Tak, dokładnie.A w jednym odcinku Despo chciał wykorzystać fakt, że Kurt i Thanai są od siebie daleko i próbował mu "sprzątnąć sprzed nosa" pannę, ale musiał... zadowolić się pięknymi włosami Zaca:P hehehe