PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8157
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

...

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanko co stało się z Ryanem i tą Sarah bo ostatnio nie mogłam oglądać kilku odc.a uwielbiam ten serial.Pamiętam,że Sarah była w ciąży i rozstali się,a później wrócili do siebie i na tym się skończyło.Właśnie dziś się dowiedziałam,że Anita wyjechała ale dobrze,że wróci,bo jest chyba moją ulubioną postacią w tym serialu.Jednak ci nowi troche go psują ,ja tam wolałam jak grali ci starzy Mai,Katherina,Mellanie i reszta ;).Jeśli może ktoś napisać małe streszczenie tych ostatnich odc.byłoby super :)) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
WildChildd16

Prawie wszystkie streszczenia odcinków są na wikipedii:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szko%C5%82a_z%C5%82amanych_serc

WildChildd16

Po zdanej maturze Sarah wyjechała studiować pedagogikę, a Rayan został jakimś managerem sportowym czy cos w tym stylu. A Sarah jeszcze wczesniej poroniła.
Razem z nimi maturę zdał jeszcze Kurt i on tez wyjechal na studia (cos z biologią).
Natomiast Anita, Draz, Denis, Lee i Thania oblali:)

ocenił(a) serial na 10
light_night

Też mnie to zastanawiało gdzie podziewa się reszta głównych bohaterów.
Moim zdaniem serial bez nich to już nie HBH.

light_night

wlasnie sprawdzilem nie ma. Myslalem ze wszystko tam jest:) wiec pozostaje tylko streszczenie. No chyba ze ktos cudownym ruchem znajdzie gdzies odcinki

ocenił(a) serial na 10
WildChildd16

Racja, szkoda że nie ma już Sary,Ryana i Kurta:/... Ale mimo to moim zdanie serial nadal jest ciekawy, a nowi bohaterowie też są ok:)

ocenił(a) serial na 10
WildChildd16

Dziękuję za odpowiedzi :))Fajnie ze jest tyle osob ktore tak samo lubia ten film ^^

ocenił(a) serial na 10
WildChildd16

Wydawało mi się, ze jestem jedna z nielicznych oglądających ten serial, ale co kogo zapytam to ogląda. Film ma juz swoje lata, jest '90, a jednak wielu sie podoba. życiowy, bez cenzury.

kaaaasiaaaa

wiesz, przez tyle lat nadawania nie ma możliwości by ktokolwiek nie natknął się chociaż raz na odcinek ;)

Oprócz prawdziwego życia jakie jest tam ukazywane i problemów bohaterów, na wielki '+' zasługuje fakt, że jest to serial z lat '90. Uwielbiam tamten klimat, modę, muzykę.. aż miło popatrzeć jak jeszcze 20lat temu było wspaniale ( mówię jak jakaś staruszka XD)

ocenił(a) serial na 10
Amitsu

Serial był 10-15 lat temu kręcony a nie 20

kafar211

chodziło mi ogóle nie o czasy koniec '80/'90

ocenił(a) serial na 10
Amitsu

A co ma koniec lat 80-tych do tego serialu ?

kafar211

Do serialu nic. Napisałam, że był kręcony w '90. jednak nawiązuje do tego jak lepiej było 20lat temu. To, że był kręcony w przedziale '94-'99 nie znaczy, ze jest to ściśle przyjęta cezura i musi trzymać się tylko tego okresu czasu

ocenił(a) serial na 10
Amitsu

Trzeba wziąć pod uwagę jeszcze fakt że Polska jest krajem bardzo zacofanym można powiedzieć że jest krajem trzeciego świata chyba pod każdym względem - w japonii przykładowo mają internet 300-400 razy szybszy od naszego w tej samej cenie co u nas albo pamiętam z amerykańskich filmów z początków lat 80-tych używano już elektryczne golarki a w Polsce kiedy się pojawiły ? bo ja za bardzo nie kojarzę by w latach 80-tych powszechnie używano w Polsce już elektrycznych golarek

kafar211

light_night drobne sprostowanie: Thania nie oblała matury,tylko źle jej poszła. Zdała z małą liczbą punktów,ale zdała,dlatego zdziwiłam się,że wróciła do szkoły.

ocenił(a) serial na 10
ana_chj

light_night drobne sprostowanie: Thania nie oblała matury,tylko źle jej poszła. Zdała z małą liczbą punktów,ale zdała,dlatego zdziwiłam się,że wróciła do szkoły.

Tak, dokładnie.A w jednym odcinku Despo chciał wykorzystać fakt, że Kurt i Thanai są od siebie daleko i próbował mu "sprzątnąć sprzed nosa" pannę, ale musiał... zadowolić się pięknymi włosami Zaca:P hehehe