ejj wescie sobie ogladnijcie na youtube.pl 192 odcinek HBH. aż się płakać chceee.. w innym jezyku.. ale przez samo oglądanie. TVP nas spławi do 181 odcinka.. rany a reszta odcinków? ;(( na feriach? przeciez każde województwo ma w innym okresie ferie ;( ma ktos moze pojecie co zamierza tvp?
Właśnie obejrzałam. Zachwyciłam się. Genialna gra aktoska(Drazic i Anita). Uwielbiam zwłaszcza kiedy Drazic odreagowuje złość przy tym nowym chłopaku Anity- policjancie no i ta końcowa kłótnia- aż brak mi słow. Jeden z najlepszych odcinków moim zdaniem. Callan i Lara tak świetnie to zagrali. Cieszę się, że mogłam to obejrzeć bez lektora.
tak masz całkowitą racje. hmmmm.. chciałabym bardzo kupić w jakimś sklepie odcinki DVD HBH. sezon 4 5 6 niestety to nie możliwe. :(
dzisiejszy odcinek 165 był naprawde super :) Anita skończyła z Kurtem :) zaczyna się dziać pomiędzy Anitą a Drazicem.. tak pięknie się do siebie uśmiechali. obejrzała bym ten odcinek jeszcze raz. ale nikt go raczej nie nagrywał. prawda?
Nikt nie nagrywał, bo odcinek był ogólnie nudny. Tylko wątek Drazica i Anity coś ożywiał...
Otóż ja nagrałam. Bardzo fajny odcinek. Oczywiście najbardziej interesował mnie wątek Anita/Draz/Kurt(te uśmiechy rządzą;)), ale ten o Lee i Nikki też ciekawy. Co gorsza ciągle siedzę przy kompie i bez przerwy puszczam sobie 192 odcinek. Nie mogę przestać się zachwycać( i zasmucać).
Dajcie link do tego odcinka, bo jesli się wam tak podoba to chyba musi coś w tym być...