Teraz pewnie Charlie bedzie z Anitą (wtedy ta brunetka zapowiedziała mu ze zakocha się w blondynce) ale Anita pasuje do Drazica.W KTÓRYM ODCINKU ZNOWU BĘDĄ RAZEM?!!
Drazica ciągnie do Kateriny a ja uważam że ta powinna być z Charliem
Mai jest fajna ale nie pasuje do Rayana który moim zdaniem jest najbrzydszy i dosłownie obleśny;/
Chciałabym żeby juz wróciła Stasyy i Declan bo ich lubiłam,a Matt niech się buja ;p
Wkórza mnie nowy styl Melanie;/ taka ruda,ciemna,beznadziejna
może i ona przejdzie metamorfoze tak jak Charlie??
,,Teraz pewnie Charlie bedzie z Anitą (wtedy ta brunetka zapowiedziała mu ze zakocha się w blondynce), na 1-2 odcinki
,,Drazica ciągnie do Kateriny a ja uważam że ta powinna być z Charliem ,, w
130 odcinku Kat zda sobie sprawe ze kocha Charliego
,,Chciałabym żeby juz wróciła Stasyy i Declan ,,
ja tez :D a bolton to co? :D
,,Matt niech się buja ;p ,,
Matt jest cool ty sie bujaj :D
,,Wkórza mnie nowy styl Melanie;/ taka ruda,ciemna,beznadziejna
może i ona przejdzie metamorfoze tak jak Charlie??,,
moze bo w przyszlosci cos bedzie miedzy nia i Charliem.Jednak nie ma sie co dziwic zobaczycie w jakiej ciezkiej bedzie Charlie sytuacji po rozstaniu z Anita..
,,W KTÓRYM ODCINKU ZNOWU BĘDĄ RAZEM?!! ,,
Ten debil i Anita znowu razem beda w odcinku 125 chyba
Heh no pokręciło się, ale fajne jest to, że się film nie ciągne np. 2-3 odcinki coś jednego się dzieje tj. "Moda na sukces" ;/ No jutro nowy odcinek. :D zobaczymy...
Przyznaje obejrzałem... i co zobaczyłem - brzydali brzydali brzydali....i brzydali...............ale się nie załamałem obejrzałem cały odcinek nawet COOL, ale ci AKTORZY!! SZOK!!
Ja nie mogę się doczekać kiedy Anita i Drazic będą znów razem, bo w tym sezonie to zdecydowanie najciekawsza i najpiękniejsza para;-)
Kurczę, co bym dała za ogląnięcie sotatniego odcinka w którym Draz się ponoć jej oświadcza...
proszę http://www.youtube.com/watch?v=K6OMFzmLYWc na tej stronie możesz sobie oglądnąć krótki kawałek, mówią po innym języku. Ale przynajmniej dowiesz sie jak to będzie wyglądało :) pozdrowienia dla FANÓW.