Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8162
7,0 2 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Anita&Drazic

ocenił(a) serial na 10

Chciałbym wiedziec w którym odcinku bądz za ile Anita i Drazic znów będą razem??

ocenił(a) serial na 10
Henry14

WIECIE ZE LARA COX(ANITA) I CALLAN MULVEY(DRAZIC) ROZSTALI SIE W 2000 ROKU A BYLI PARA OD 1997.jak to bywa w zyciu gwiazd:P 3 lata im starczyly razem heh

A_C_A_B_

Rozstali się w 2000, ale nie rozwiedli. Teraz od około roku znowu się spotykają i są razem:)

Henry14

nio właśnie słyszałam o tym....:(:(:( szkoda że się rozstali bo strasznie do siebie pasowali....!!!! uwielbiam ich ogladac w serialu...

silver565

a ja dzisiaj na jakims forum przeczytałam,że oni od 1997 roku do dzisiaj są małażenstwem

Peyton_5

natomiast w Wikipedi jest napisane,że ona sptykała sie z Callanem między 1997 a 2000 rokiem i ,że nadal sie spotykają

Peyton_5

No tak było:) Ale ciągle byli małżeństwem:):)

ocenił(a) serial na 10
Henry14

kurcze.. ;( pod koniec sie zareczął. ale teraz anita bedzie miala nastepnego chlopaka. a drazic dziewczyne. mam pyatnie. czy wie moze ktos CZY MOŻNA KUPIC CAŁY TEN SEZON WSZYSTKIE ODCINKI. gdzie za ile. ;((
błagam pomocyy ;( ja juz siedze w necie dobre 3 dni. nic nie jem nie pije. szukam linkow do odcinkow. ale nic a nic nie moge znalesc... ;(( prosze, czy mozna kupic pltye DVD z tym sezonem? pisac na moje GG - 7987063