Wiem, że w Polsce do odcinków z ich udziałem jeszcze daleko, ale sądzę, że wiele z nas oglądało juz kiedyś ten serial w całości.
Anita i Drazic to moja ulubiona praca z HBH. pamiętam jak serial leciał kiedyś na RTL 7, a potem na TVN 7, z utęsknieniem czekałam na dalsze ich losy. Zawsze ich lubiłam, nawet jak nie byloi razem. Szczególnie Drazic zapadł mi w pamięć swoją ekscentrycznością, a Anitka urokiem osobistym i ciepłem jakie od niej biło.
Czy wy tez ich lubicie?
nie oglądałam serii z Draziciem i Aniką, zaczęłam oglądać dopiero kiedy serial zaczął lecieć w TVP1. najbardziej lubię Riversa:)
Nikt nie zauważył mojej pomyłki to ja sam się poprawie - oczywiście z kolczykiem brwi :-)
Uwielbiam Drazica a Anite nie bardzo:-)
A wiecie ze oni od 10 lat sa małzenstwem albo para bo w necie roznie pisza?:-)
Serio?? Jak masz to daj ich zdjęcie razem. Wrzuć linka. Chciałbym ich zobaczyć jak teraz razem wyglądają.
własie duzo słyszłam o nich ze beda fajni wlasnie ogladajac na tvp 1 czekam na odcienki z nimi :) bo po odejsciu wsyztskich moich ulubionych bohaterow to mi smutnawo jakos
Nie ma się czym podniecać Drazic jest zrobiony na Boltona,
natomist Anita przypomina Jodie.
Zgadzam się i nie wiem co niektórzy widzą w Drazicu i Anicie. Daleko im do Boltona i Jodie. Anita to taka słodka blondyneczka, nic ciekawego.
Tez slyszalem ze niby fajni ale mi najbardziej bedzie brakowac Boltona i odziwo Matta ktorego bardzo lubie a widze ze wy za nim srednio przepadacie :P
Ja bardzo Matta lubie, Charlie jest fajny, Katerina, zresztą to ja każdego lubie. Najbardziej Boltona ;))
troche przynudzacie pewnie wiekszosc z was nie widziala jeszcze serii z drazicem i anita i podlega zdaniu innych .. oni sa naprawde fajni i o wiele lepsi .. przynajmniej moim zdaniem od jodie i boltona za ktorymi za bardzo nie przepadalam... widzialam tylko poczatkowe odcinki z drazem ale moge otwarcie powiedziec ze sa fajne, a nawet pokusze sie o stwierdzenie lepsze od pozostalych serii .. wiec zapraszam do ogladania .. a innych prosze o nie spekulowanie jak to bedzie kiedy przyjda nowi bohaterowie ... w tym caly urok tego australijskiego serialu glowne postacie wygasaja i w ich miejsce wchodza nowe ... i jak dotad chyba serial was nie zawiodl???? a zmiana bohaterow wychodzi serialowi na dobre ... trzymajcie sie fani i nie bierzcie udzialu w przeroznych spekulacjach ...
Ja nie wypowiadam sie na temat Anity i Drazica bo tego nie oglądałem. Ale mam nadzieje że będą fajne te odcinki ;))
No moze masz racje ale nie wyobrazam sobie zeby ktos mogl byc lepszy od ekipy z 3 sezonu(za ekipa z Jodie nie przepadalem)
Ta ekipa co teraz była z Mattem, Stassy, Kateriną, Boltonem itd jak dla mnie była chyba najlepsza ;)) Będzie brakować Boltona i jego zwariowanych pomysłów ;) Pierwsza ekipa była nizła też ;)) Ogulnie wszystko mi sie do tej pory podobało. Mam nadzieje że teraz ta nowa ekipa będzie równie dobra jak poprzednie ;)) Nie lubie tylko tej Melanie. Dziwna jest. Dzisiaj już nowe postacie. Fajne było jak wykiwali Leo ;)) To mi sie podobało ;]
To teraz czekamy na Drazica :) Ten Ryan nawet fajny ale i tak brakuje Matta i Boltona.Dobrze ze przynajmniej Kat i Charlie oraz Declan jest
Drazic juz jest:-)
Ja tam nie tesknie na Mattem ani za Boltonem,wole Riversa i starsza ekipe.
ja też nie przepadam za melanie, wogule nie pasuje do tej grupy. wygląda jakby miała 12 lat a wątki z nią związane sa mało interesujące
Ja też uwielbiałam Boltona.. Za ładny to on nie był, ale smieszny, fajny i wogóle cool... A teraz to mi sie widzi Ryan i Drazic... Ale co to będzie to nee wiem... hehe
Bolton miał super fryzurki czasami ;)) Ja tam narazie jakoś za Drazickiem nie przepadam.
na razie za draziciem rowniez nie przepadam-nie pamietam juz tych odcinkow z rtl 7 bo bylem za mlody-dziwne ze pierwsza serie to troche pamietalem;),
najbardziej lubie Declana ale on chyba juz sie nie pokaze po kursie pielegniarskim?a w dzisiejszym odcinku troche szkoda mi go bylo...niby taki urok tego serialu ze odchodza ale ja zdania nie zmienie ze najlepsi byli:jodie, bolton, con i rivers;)