Który waszym zdaniem jest lepszy??Ja bardziej lubiłam Boltona,ale z każdym odcinkiem zaczynam lubić Drazica,no i-WASZYM ZDANIEM KTÓRY JEST PRZYSTOJNIEJSZY??
POTEM PODLICZE GŁOSY I ZOBACZYMY ;P
Bolton oczywiście. Drazic to jego nędzna kopia i w dodatku mało inteligentna.
oczywiscie draz jest 1000000 razy przystojniejszy a takiego glupiego tylko na razie udaje ...a po 2 czy bolton byl choc troche madrzejszy ..podliczajac jego wpadki nie bardzo chocby ta z ksiazka allie...trzeba byc totalnym debilem...
wydaje mi się,że mieliśmy oceniać tutaj wygląd a nie inteligencję postaci. poza tym nie uważam,żeby którykolwiek z nich był idiotom bądź debilem bo oboje byli po prostu oryginalni i postrzegali rzeczywistość niekomercyjnie a nie sądzę,żeby była to domena ludzi nieinteligentnych.P.S.Drazic przejdzie giga metamorfozę więc nie oceniajcie go aż tak ostro...
Bolton to kwintesencja orginalności. Drazic - jugosłowiański macho, którego jeszcze nie goniła banda dresów lub cyganów ze sztachetami:D
Wiecie, że kolesie którzy grali Boltona i Drazica chodzili razem do szkoły? Nawet jakś grupę założyli (pewnie chodzi o jazdę na rolkach).
Ja widziałam ten serial już przynajmniej dwa razy i mam wyrobione zdanie o bohaterach, więc moja opinia jest uzasadniona. Drazica nie lubię, ale szanuję zdanie innych i rozumiem, że komuś może się on podobać. :)
no co z tego, że widzialas 2 razy (tak jakby inni, ktorzy dopiero teraz ogladaja nie mieli prawa sie wypowiadac)? Ja też widzialam juz calośc serialu, moze z wyjatkiem doslownie 15 odcinkow i uwazam ze Drazic naprawde stal sie jedna z najbarwniejszych postaci. Teraz jednak, wciaz swieza jest pamiec o Boltonie, a w emitowanych teraz odcinkach Drazic jest gdzies w tle - i dlatego jeszcze niektorzy nie sa do niego przekonani. I nie rozumiem czemu macie taka krotka pamiec? przeciez, wystarczy sobie przypomniec co sie dzialo jak odszedl Rivers! Był taki niesamowity i charyzmatyczny, ze prawie wszyscy uwazali, ze nikt go nie zastapi. Bolton byl gdzies w cieniu...a potem? potem wyszedl na pierwszy plan. Historia lubi sie powtarzac :) pozdr
PS. Z tej trojki "ekscentrykow" najlepszy jest Rivers, a Bolton z Drazickim pare krokow za nim :)
zgadzam sie z przedmowca Rivers jest the best Ale jezeli chodzi o pozostaych 2-uchto sto razy bardziej lubie Boltona bo byl inteligentny a nie jak ten Drazic w dodatku niedomyty
gustuje w paniach wiec moja wypowiedz moze byc nieobiektywna co do urody panów,bolton byl zabawny nigdy nie zapomne jak pokazywał jezyk i uciekał po ławkach uciekajac za stassy ;* brakuje mi jej.a draz jeszcze sie rozkręci.
a mi o wyglad nie chodzi bo rowniez gustuje w panach, ale lepsze wrazenie sprawia Bolton-oczywiscie chyba wiecie ze tak naprawde to sa dobrzy kumple;)
a najchetniej wybralbym Riversa-najciekawsza serialowa osobowosc
Bolton nie był aż tak głupi. I go bardzo lubiłam, ale teraz co raz bardziej lubię Drazica. No i Drazic jest o wiele ładniejszy niż Bolton xD
drazic jest dobry nie moglem jak w poprzednim odcinku machal glowa jak sluchal muzy na boomboxie zaraz na poczatku serialu kto pamieta?heheh niezle rama z niego!! dobry jest gosciu te jego minki wymiataja a co do Boltona to mi sie wydaje ze na poczatku gdy wystepowal to tez byl taki a dopiero pozniej jak zamieszkal w magazynie to sie zmienil.
Na 100% przystojniejszy jest Drazic, ale Bolton zawsze umial rośmieszyc, na poczatku wolalam Boltona ale jak lepiej poznalam Drazica to sama nie wiem..... Jak by sie tak zastanowic to obydwaj są dosyc inteligentni tylko udawaja przyglupów. Ale stawiam jednak na DRAZICA.
Ja teraz juz bardziej wole Drazica, nie wiem czemu ale podobają mi siete role takich 'idiotów' jakie grali Bolton i Drazic xD
Drazic-fajne ciacho z niego :D Bolton tez byl fajny ale mimo wszystko Drazic ma to cos
Moim zdaniem Drazic jest niezastąpiony, charakter ma spoko, a nawet jakby nie to wyglądem nadrabia..Jednym słowem Drazic jest SUPER! a odcinki robią sie coraz ciekawsze;)
ogladalam tylko chyba z 4 odcinki z Boltonem wiec nie widziałam co on wyrabial i nie pamietem go za dobrze wiec Drazic!! =) coraz bardziej go lubie... =** i przystojny jest... mmm... =))
mhmm przystojniejszy Drazic, ale dla mnie większe schizy miał Bolton :D te jego rolki i korale.. nie zapomne jak była afera jak zrobil z Mattem podrabiane korale a pozniej je sprzedawali haha ;D nie no.. ale Drazic się napewno jeszcze sie rozkręci. Ale brakuje i tak mi Boltona. Był bardziej oryginalny;]