W dzisiejszym odcinku danielle powiedziała,że jej dwie przyjaciółki zaszły w ciąże. Jedna to allie ale kto jest tą drugą ?
hej! Drugą osobą była Rose - w pierwszym sezonie :) i urodziła córeczkę, Allie urodzi synka i nazwie go Steve na cześć (nieodżałowanego przeze mnie) swojego brata przyrodniego :) Pozdrawiam!
drugą dziewczyną była Rosa ( o ile dobrze zapamietałam imię) - jedna z pierwszych głównych postaci w serialu, która zaszła w ciąże z Jackiem.Zniknęli z obsady w 1995. :)
Allie była w ciązy??!! nie oglądałam wczorajszego odcinka, wiec chba w nim to musiało być. Ahh opusciłam taki moment:P a ta druga przyjaciółka Danielle, ktora była w ciąży to Rose (Katherine Halliday )
ja tez nie oglądałem tego odcinka, powiedzcie mi z kim allie była w ciązy - z tym nauczycielem?
Aha i wyczytałem w którymś temacie ze ten nauczyciel wykorzystał allie - o co w tym chodzi?
Tak, Allie była z tym nauczycielem, czyli Tomem. Na drugie pytanie odpowiem tak : Allie spotykała się z nim, myślała, że to coś poważnego, a gdy powiedziała o ciąży okazało się, że jest zaręczony ze swoją dziewczyną ( nie Allie).