Bo niestety zspalem i przegapilem odcinek:)
Ryan i Declan zostają przyłapani przez dyrektora, kiedy podczas przerwy w zajęciach grają w koszykówkę. Dyrektor uważa, że wolny czas uczniowie powinni poświęcać nauce. Wzywa rodziców chłopców, aby czym prędzej stawili się w szkole. Nie ma pojęcia, że Declan jest samodzielny, a jego chora na stwardnienie rozsiane matka nie może sprawować opieki nad synem. Nie mogąc znaleźć zrozumienia u dyrektora, chłopak postanawia rzucić szkołę. Matka Ryana, przeczytawszy list dyrektora, oskarża go o ingerencję w jej metody wychowawcze.
A tak oprocz tego Ryana i Declana ktos napadl i pobil ale wyszli z tego bez wiekszych obrazen.Ryan dostal za to szlaban razem z Anita z czym nie mogla sie pogodzic i mimo zakazu matki wyszala z domu i na noc byla u Melanie.Melanie dostala samochod i zdala prawo jazdy ale nie chciala nim jezdzic aby sie nie wyrozniac.Drazic przystawial sie do Kateriny.Declan zrezygnowal z nauki
Wielkie dzieki za odpowiedz:-) mam nadzieje ze jutro juz poogladam normalnie
Pozdrawiam
szkoda ze declan zrezygnował :/ już go pewnie nie zobaczymy w serialu. Już tylko 2 osoby ze starej ekipy zostały :(
Wydaje mi sie ze declan bedzie gral do 104 odcinka ale nie jestem tego pewien na 100%