ostatnio nie widać jej w HBH a nie przypominam sobie by w którymś odcinku odchodziła no chyba że przegapiłem jakiś .a podobno miała grać do końca?
Anita niby wyjechała z Toddem tym policjantem dla którego zostawiła Drazica pare odcinków jej nie było, ale już wróciła do serialu i będzie do końca. Teraz będzie dużo wątków z nią i Drazickiem warto obejrzeć szczególnie ostatni 210 odcinek :)
taa a w osttanim odcinku się hajtneli i żyli długo i szczęśliwie
troche skończył się ten serial wyjaśniająco i szczęśliwie pratycznie tylko dla tej pary ;p tak jakby chcieli sobie zrobić jeszce taką luke jakby im wpadł do głowy pomysł z kontynucją
a ja bym chciała obejrzeć sobie pierwsze 3 sezony bo byłam dzieinką jak je oglądałam i za bardzo nie pamiętam ich i sezo 4 bo był super a tvp1 puszczało przez 3 ostatnie lata praktycznie to samo z kilkoma nowymi odcinkami aż w końcu po tylu latavh udało im się dobrnać do konca... ale chyba nie ma za bardzo szansy na to bym sobie to obejrzała ;( nie mogę nigdzie znaleść a już na pewno nie z polskimi napisamie nie wspominając o lektorze ;(
jakby ktoś miał linka do filmu to bardzo prosze ;)