PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8155
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Nie wiem czy wiecie ale Lara Cox, która gra Anitę i Callan Mulvey, który gra Drazica są małżeństwem naprawdę, od 1997 roku!!! Ta ich miłość w filmie jest także miłośćią naprawdę. Chyba film ich połączył.
Dzisiejszy odc był naprawde spoko.

ocenił(a) serial na 10
shy_2

wedlug mnie ten watek jest najlepszy :D

shy_2

Ja wiem o tym xD A dzisiejszy odcinek był fajny. Podobało mi się jak Drazic i Anita sie w morzu 'bawili' xD

shy_2

ale super pasują do siebie i w ogóle tak suuuper:* dzisiejszy odcinek był poprsotu najlepszy!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
shy_2

ja tez uważam ze był super.. Drazic jest świetny;)

shy_2

słiiiiiiiit... ;|
bolton byl lepszy, w ogole cala obsada stara byla lepsza

ocenił(a) serial na 8
TMontana

tez tak myślałam aż do momentu aż Drazic nie zaczął spotykać się z Anitą..teraz jest o wiele ciekawiej;)

ocenił(a) serial na 10
shy_2

teraz są super odcinki. mam pyatnie kto wie czy bedą razem po odcinku 163? z gory dziekuje ;* :)

ocenił(a) serial na 10
paulinka1975172621975

Nie nie będą. Na poczatku ostatniego sezonu Drazic będzie chodził z Jen- dziewczyną o usposobieniu chłopczycy... dopiero po tym wątku znów będzie z Anitą, ale po jakimś czasie ona go rzuci dla policjanta Todda. Ale przecież i tak na końcu Draz i Anita się zaręczą!

ocenił(a) serial na 10
shy_2

dziękuje za tą odpowiedź... szkoda, że nie bedą razem.. tylko dopiero pod koniec. On i tak ją najbardziej kocha. mam nadzieje ze nie bedzie z tą dziewczyną o usobieniu chlopaka dlugo.. i ze Anita nie bedzie z tym Toddy też zbyt długo. Anita i Draz są dla siebie stworzeni. a ma ktoś może pojęcie ile w ogole jest odcinków? I czy na tych wakacjach skończy się ten sezon? z góry dziękuje ;* ;)

paulinka1975172621975

Wszystkich odcinków jest 210. ( licząc od sezonu 1 )