PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Mam pytanie: Czy Drazic i Ryan się pogodzili, bo nie widziałem kilku odcinków, a dzisiaj zobaczyłem, że na boisku w obecności Charlie'go normalnie ze sobą rozmawiali? Proszę, odpowiedzcie!! :)

Jack_Flamel

Hehe, zapomniałem o jeszcze kilku pytaniach :-) Jak ktoś wie, to niech napisze, kim byli dla Kateriny ci ludzie, co się nią opiekowali i u których ona mieszkała, tzn. były właściciel tego pubu i jego żona, gdzie są jej rodzice, czy ci ludzie jeszcze wrócą (bo wyjechali na wakacje na trzy miesiące), no i kim Ci ludzie byli dla Matt'a albo dlaczego u nich mieszkał, no i w końcu gdzie byli jego rodzice?
No i jednak jeszcze jedno: dokąd wyjechali Matt i Stassy?
Przepraszam za taki bałagan w tej wypowiedzi, nie pomyślałem, a teraz mi się już nie chce pisać!! Mam nadzieję, że to Was nie zniechęci do odpowiadania... :)

P.S. Jak mi się jeszcze jakieś pytania przypomną, to napiszę. :-)

Jack_Flamel

*Nie chce mi się pisać od nowa! Tak mała poprawka!

Jack_Flamel

Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe, **Taka-poprawka do poprawki :-) :-) :-)

Jack_Flamel

Stassy nie zdała matury, bała sie reakcji ojca, że bedzie musiała nowu z nim zamieszkac, po wielu nieudanych z nim rozmowach Matt postanowil z nią wyjechać a wiec gdzieś sobie wyjechali :)
Matt zamieszkał z tymi ludźmi po tym jak sie rozstał sie z Alli i nie miał gdzie mieszkac, ponadto też pracował w klubie :)
Nie było żadnego konkretnego odcinka w którym godzą sie Drazic i Rayan.
A z Katheriną nie wiem dokładnie jak to było, wiem że była kiedyś z Conem (synem Helen i Roberta), jej mama mieszka w Grecji, kiedymś chuba służła u rodziców Nicka.

ullenka88

No matak Katheriny kręciła z Ojcem Nicka. Katherina mieszkała z nimi, nawet się kłociła z Nickiem. Póżniej jej matka wyjechała z ojcem NIcka do Grecji czy gdzies tam w interesach a KAtherina miała skończyć szkołę, mieli się nią zaopiekować Roberto I Helen. Zresztą Katherina kręciła najpier z Rieversem, potem z Conem itp.