http://www.heartbreak-high.com/photos/Rivers/1.jpg
ten obrazek mowi sam za siebie, dwie najbardziej barwne postacie, najwiecej wnoszace do serialu. na poczatku ich role wydawaly sie plytkie lecz pozniej byly to ciekawe ujawnili swoja "druga twarz"
nie chce znowu pisania ktora z postaci najlepsza itd. ...ale czemu nie, tym razem moze wsrod nauczycieli: jesli taki topic byl to prosze ten olac;)
ja dobrze wspominam deloraine'a czyli wujka matta, southgate'a. Natomiast powyzej 3 sezonu juz nie pamietam ale mam nadzieje ze tvp nie zawiedzie i pokaze troszke odcinkow.
southgate, andrew bell, ronnie i fajny też był ten taki dziadzia co lubił obstawiać zakłady bukmacherkie :)
Ja już nie pamiętam za bardzo nauczycieli. A i tak przegapiłem wiele odcinków. Zacząłem oglądać gdzieś od 25 (coś koło tego) do około 45. A puźniej nie oglądałem bo nie miałem jak bo do szkoły musiałem chodzić a było chyba wtedy jak w szkole byłem. A teraz znowu zacząłem oglądać od początku wakacji ;))
Ronnie jest fajna. Pamiętam trohe Southgate'a (czy jak to sie pisze). Tom Summer był fajny ;))
pamietam ze to lecialo jakies 10 lat temu na tvn badz rtl7-odcinki byly pokazywane od 1 sezonu?