PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8157
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Hej, są tu dobrzy ludzie? :) Niestety, nie mogłam dziś obejrzeć ,,Szkoły złamanych serc". Może ktoś mógłby mi streścić o co mniej więcej chodziło w dzisiejszym odcinku? (194) Pozdrawiam :)

Riddle_

Zac namawia Lee do zaśpiewania własnej piosenki, ale Lee się nie zgadza. Chłopcy odkrywają, że Gem ma bardzo dobry głos. Lee nie chce jednak, aby to Gem śpiewała piosenkę o sobie. Zac i Lee próbują znaleźć nową kandydatkę, ale bez skutku. Lee potajemnie przeprowadza próbę z Gem. W końcu Lee godzi się na wykonanie piosenki przez Gem. Sophie jest zazdrosna, bo Dennis często ogląda się za innymi dziewczynami. Chłopak daje jej pierścionek. Marc imponuje na lekcjach wiedzą o Włoszech i przykuwa uwagę Angie.

Źródło - wikipedia :D:D

_Pauka

Tak, to na Wikipedii też czytałam :) Chodziło mi bardziej o coś... od siebie :) Hehe :) No ale dziękuję i za to :) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Riddle_

Zac i Lee się pokłócili o Gem, ponieważ ta nie mogła nagrywac piosenki przy Lee , więc Zac i Gem wysłali Lee do apteki, że niby Gem gardło boli i w tym czasie jak on wyszedł to dziewczyna nagrywała. Marc oddał ciuchy bezdomnemu, a w szkole Drazic miał taką samą marynarkę, której Marc się pozbył. Okazało się, że Drazic z jednym biednym wymienia się ubraniem. Dennis z tą jego [zapomniałem imienia] pokłócili się, ponieważ Dennis oglądał się ciągle za innymi ..

Mariusz69

Hmmm... streściłeś mi odcinek 195 :) Mimo wszystko dziękuję i pozdrawiam :)