PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Emisja

ocenił(a) serial na 10

Od dzisiaj na TVP1 leci kontynuacja ostatniej serii "Szkoły złamanych serc" nareszcie obejrzymy serial do końca!!!!!

ocenił(a) serial na 10
areczek_1987

No to już sobie pooglądałem....... Ma ktoś możliwość nagrywania?

ocenił(a) serial na 10
Patrick345

No tak troche źle pomyśleli , że teraz puścili ten serial a nie w wakacje ja mam możliwość obejrzenia ale nie nagrywania, ale też dołanczam się do pytania jak ktoś może to niech nagra. Może w wakacje TVP planuje puścić serial od nowa zaczynając od sezonu 1.

areczek_1987

Ja nagrywam sobie na stare video i nie jest źle po szkole oglądam. 6 seria słaba ale to wkońcu hbh nie ważne jak słaba ja i tak będę oglądał. Może puszczą od nowa w ferie

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

czytałam tu na forum, że w wakacje mają wyemitować HBH od 182 odcinka jak będe miała możliwość to nagram wszystko nie obiecuje , ale się postaram :)

ocenił(a) serial na 9
areczek_1987

Mam pytanie dotyczące Tess. Czytałem w opisie odcinka dziś, że to nowa dziewczyna. Ona pojawiła się dopiero w dzisiejszym odcinku, czy była wcześniej?

ocenił(a) serial na 10
Mariusz69

Tess dopiero w dzisiejszym odcinku się pojawiła wcześniej jej nie było.

ocenił(a) serial na 9
areczek_1987

Fajna jest?:P

ocenił(a) serial na 8
Mariusz69

Czyli w wakacje mają emitować od 182 ? a wiadomo dokładnie w jakim dniu beda emitowac ? i puszczą do konca serialu ?

Karol95

Przecież już emitują i pewnie skończą przed wakacjami a potem puszczą "na fali" albo coś innego , skoro tereaz puszczają już po co mają sie cofać jeszcze raz ?

użytkownik usunięty
Lecho1523

"na fali" to już od jakiegoś czasu leci przed HBH.Ja sądzę że jak znów będą emitować od 182 odc to do 194 jak wcześniej.bo nie sądze że powtarzali by do końca 2 razy w tak krótkim odstępie czasu.Mam takie pytanie bo ostatni sezon jest z 98' roku to czy już kiedyś tvp wyemitował do końca HBH czy będzie to dopiero pierwszy raz?

Może puszczą od 182 do końca, mam dentystę na 10:30 i nie zobaczę dziś 210 ;O
A by puścili.

Golden415

Sry za dubla edytuj nie działa.
Może by ktoś nagrał ostatni odcinek i wrzucił na neta?
Byłbym wdzięczny nie tylko ja.

ocenił(a) serial na 10
Golden415

Ja nagrałam, ale tylko wątki Anity i Drazica tylko jeden kłopot wt ym, że nagrywałam na kamere w telefonie i jest obraz i dżwięk w kiepskiej jakości i formacie 3gp.

ocenił(a) serial na 10
areczek_1987

Nic tylko zabić elektryków, ma ktoś nagrane w lepszej jakości? Zlitujcie sie i wrzućcie na neta.

Patrick345

Ja nagrywam na video ale od poniedziałku puszczają od 182 odc więc sobie zobaczysz a ja jednak się myliłem

areczek_1987

Przydałoby sie żeby puścili od 1 sezonu on by najfajniejszy:)

areczek_1987

Oglądam ten serial od momentu kiedy go puścili, oglądalam jakiś czas, nie widziałam teraz ktoregos dnia 2 odcinków i już są jakies nowe osoby, które nie wiem kto to. Nie ma Tess ani Zaca:P nie wiem moze to tylko w dzisiejszym odcinku ale dlaczego Drazic mieszka teraz z jakimś innym chłopakiem, Ryanem? I czemu nie mieszka z nimi Thania:P Co się stało z markiem? Puszczali inne odcinki i zaczęli od innego wątku? już zgubilam się, widzialam jakies 30 odcinków może to dlatego ale zainteresoiwal mnie ten serial i chciałabym wiedziec o co chodzi:P Mogę powiedzieć ze chyba w srode Mark i Thania rozstali się a Gem została wyrzucona ze szkoły, włączyłam dziś a jest matura, Drazic zaspał i budzi go jakiś inny chłopak, byłabym wdzięczna za małe wytlumaczenie:)

alien_2

Widać że dopiero zaczynasz z HBH :) Gem,Marc,Tess,Zac,Thania to nowe postacie które pojawiły się z 6 sezonie(ostatnim) z wyjątkiem Thani. Teraz puszczają 5 sezon dokładnie odcinek 182 , W tym serialu co sezon przychodzi ktoś nowy a inni odchodzą, Ryan to moja ulubiona postać ale i tak uważam że 3 i 4 sezon jest najlepszy :)

Lecho1523

No Tak pojawiają się tylko że ostatnio już byli:P ale ja odkryłam co się wydarzyło, zaczęły się wakacje i puszczają od początku ten sezon, to co ja widzialam to po po prostu byly juz ostatnie odcinki, a teraz znowu powtarzają to samo. Obejrzałabym całość ale nie wiem czy kiedyś będzie taka okazja, bardzo fajny jest ten serial, najbardziej oczywiscie podoba mi się Drazic, chcialabym obejrzeć te odcinki gdzie byl podobno cwaniaczkiem:)

alien_2

Drazic błaznem był większość odcinków, od nowa na pewno nie obejrzysz ale może tvp znów puści od 3 sezonu te by ci się na pewno spodobały szczególnie bo byli inni nauczyciele i inna szkoła i wiele innych i fajniejszych ludzi :)

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

29 lipca jako że będzie 210 odcinek chyba zakończy się emisja szkoły złamanych serc :( Na jego miejsce wejdzie Kyle XY.

Patrick345

Ale już w czerwcu puszczali odc 210.

Ja już HBH nie oglądam bo te odcinki co teraz puszczają znam na pamięć i zazwyczaj śpię do 12 :D Ale mam nadzieje że od ferii puszczą 3 sezon.

ocenił(a) serial na 9
Lecho1523

A może od 30 lipca (czyli po finałowym odc) puszczą wcześniejsze np. 3 sezon?? Wie ktoś coś?

Mariusz69

Nie sądzę. Czy wgl jeszcze puszczą HBH. Fajnie by było jak by w Polsce ktoś miał sezony 1 i 2 ale prawdopodobnie nikt nie ma , nawet TVP. Więc nie puszczą. A 3 seria jest fajna 4 też. Od 5 już jest coraz gorzej. Jak dla mnie na 90% puszczą coś innego. Ale zobaczymy.

ocenił(a) serial na 9
Lecho1523

A gdzie była puszczana 1 i 2 seria tzn. gdzie wy ją oglądaliście?

Mariusz69

Kiedyś była chyba nawet na TVP 1 , ale też dawno leciało na TVN. Ale podobno w TVP był pożar i spaliła się połowa taśm i min były dam sezony HBH 1 i 2. A 3 seria leciała jeszcze jakieś 3 albo 4 lata temu.

ocenił(a) serial na 9
Lecho1523

Pożar O_o