PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Hmmm =P

ocenił(a) serial na 10

Pamiętacie jak ten serial gdzieś z pare lat temu leciał w Soboty ? teraz go całego powtatrzają czy poprostu to jest nowy sezon? jak to jest z tym filmem poprosze o odp :)i czy bedzie on leciał dalej ! po wakacjach i mam nadzieje ze tak i nie o 10.00 rano bo bede miał sql :/ :P z góry dzieki :)

ocenił(a) serial na 10
dancer92

teraz jest emitowany 4 sezon tego serialu ... nie wiadomo czy po wakacjach bedzie dalej trwal ... jesli tak to nie jest problem ze leci o 10 rano bo mozna go poprostu sobie nagrac... nie wiem jak wy ale takie jest moje zdanie ... pozdro :)

ewellka93

No właśnie w tym jest problem. Ja też się zastanawiam. Można napisać do tvp albo zadzwonić. Mogę to zrobić, tylko napiszcie mi która godzina w roku szkolnym najbardziej by Wam odpowiadała??? Jeśli będzie dużo osób tvp w tym kierunku może cos zrobić. Piszcie. Jak coś to pisać na gadu: 6888762 mam nadzieję, ze cos uda sie wykombinowac!! Pozdrawiam!!

ocenił(a) serial na 7
pysia126

mi o 10:00 tez nie odpowiada. to jest duzy problem. może o 18:00

ocenił(a) serial na 10
dancer92

tak po szkole to dobre! ja mam lekcjie od 8:55 do 16:00 .pewnie teraz tez tak bedzie,a 18:00,albo 19:00.

ocenił(a) serial na 10
mariettakredka

Marzenia ze wam puszcza o tych godzinach. O ile wogole bedzie to pozostawia bez zmian albo dadza znowu tylko w soboty. Mi sie jednak wydaje ze nie puszcza teraz nastepnego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
dandon21

ja bym był za tym zeby dali to w soboty i zeby w niedziele wywalili pancernych i dali hbh ;)

victor1990

W każdym razie ja też jestem za tym, żeby leciał w roku szkolnym i żeby to było jakoś pod wieczór.

ocenił(a) serial na 10
dancer92

albo w soboty,byle by leciał!a nie wydaje wam sie ze teraz leci 5 seria .?

ocenił(a) serial na 10
dancer92

od razu mowie ze w godzinach od 15-19 to niewypali ... oni emituja takie programy ktore sa na antenie od lat ... o 15 wiadomosci jakies seriale jak klan i plebania a wieczorem cos dla maluchow czyli wieczorynka ... sukcesem dla nas fanow bedzie to jesli serial w ogole znajdzie dla siebie miejsce w jesiennej ramówce ...

ocenił(a) serial na 10
ewellka93

tak teraz leci 5 seria 4 sezon chyba...

A_C_A_B_

jeśli puszcza serial w roku szkolnym to w weekendy; w środku tygodnia ludzie są w pracy i w szkole wiec byloby bezsensu puszczanie tego serialu od pn - pt. Teraz sa wakacje i dlatego serial leci tak czesto, pozniej serial bedzie prawdopodobnie puszczany tak jak kiedys w soboty :)

aieczka

Z tego co pamiętam to w rok szkolny też puszczali ten film o 10:00 jak byłam chora czy coś to zawsze go oglądałam. Trudno będzie go "przestawić", bo faktycznie w godzinach od 16.oo do 19.oo emitowane są filmy tj. Plebania, Klan, Jaka to melodia itp. Jedyna nadzieja to godzina 15.oo albo 20.oo jak dla mnie mógłby on być puszczany np. we czwartki i weekendy, bo z tego co wiem to Plebania zawsze kończyła się na czwartku, a Klan wcześniej. Co Wy na to?????

ocenił(a) serial na 10
dancer92

teraz leci 5 sezon jak wejdziecie http://www.geocities.com/TelevisionCity/Satellite/2436/hhgallery.htm to sa tam serie a zdjiecia anit i drazica zaczynaj sie od 5 sezonu.a co to roku szkolnego to niech zostanie w soboty,bo napewno nie pobije takiego tasiemca jak moda na sukces i nie bedzie leciec od pon. do pt. o 18:00:)

mariettakredka

Warto by napisać chociaż e-maila do tvp z zapytaniem, kiedy dokładnie będzie leciał ten film, hm?? Mam nadzięję, ze odpiszą, chociaż coś. Później najwyżej pomyślimy dalej, to co, napisać?? Jak myślicie??

ocenił(a) serial na 10
dancer92

napisac.Dla upewnienia,ze puszczą chociaz w sobote dalsze sezony.A jak myslicie ze ten sezon (5) skonczy sie jeszcze w wakacjie .?Mhy..........chyba nie.

ocenił(a) serial na 10
dancer92

hmmm najlepiej jakby w weekendy puszczali, bo watpie zeby chcieli zmienic godzine emisji.chociaz mozna by nawet o 7 wstac i obejrzec sobie film :D

ocenił(a) serial na 10
dancer92

nie dobijajcie mnie 1tylko nie 7:P 10:00 moze byc.no 9 tylko nie 11;(

ocenił(a) serial na 7
dancer92

na wikipedii czytałem że kiedyś podobno leciał na tvn

ocenił(a) serial na 10
dancer92

tak......
no to jak typ 1 nie bedzie chcialo puszczas w rok szkolny HBH ,to zglosimy sie do tvn ;)

ocenił(a) serial na 10
mariettakredka

I wy myślicie że to cokolwiek da? Oleją was..