PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Zastanawiam się czy w roku szkolnym będzie emitowany ten film. Mam nadzieję, że tak i nie będzie on puszczany o 10:00!! Jaka godzina najbardziej by Wam odpowiadała?? Bo można przecież zadzwonić albo wysłać maila do tvp z prośbą o przesunięcie. Tylko pewnie musi być za tym więcej osób, bo dla jednostek tego nie zrobią...piszcie proszę!!!! Może uda się coś wykombinować, hm????? Pozdrawiam!!!!

ocenił(a) serial na 7
pysia126

też tak myśle. jestem za. może pasowało by o 18:00?

ocenił(a) serial na 10
pysia126

tak w poscie pod tylułem "Hmmm =P" własnie negocjujemy godz transmisji w rok szkony!Wszyscy KTORZY CHCA OGLADAC!niech sie tam wpisza.

ocenił(a) serial na 10
mariettakredka

Ta a co da sie wpisanie tu.Serial konczy emisje 30.08 lepiej piszcie do TVP

ocenił(a) serial na 10
pysia126

sorki ze tak mowie ale wy jestescie strasznie naiwni jesli myslicie ze TVP ustawi emisje serialu pod nasze dyktando np.18 tak jakby wam to pasowalo ... pewne programy w ramowce TVP sa juz od lat takie jak te polskie seriale klan czy cokolwiek innego ... chyba nie sadzicie ze serial w ogole bedzie emitowany po poludniu... jak bedzie trwal nawet o 10.00 to bedzie duzy sukces a ci ktorym naprawde zalezy na ogladaniu tych odcinkow poprostu nagraja je sobie... i nie wierze ze ktos nie ma takich mozliwosci bo jak nie on sam to na pewno jacys dobrzy znajomi czy rodzina maja nagrywarki i wystarczy dostarczyc im plyty to tyle...a piszac do telewizji ze chcecie serial np. po poludniu mozecie tylko pogorszyc sprawe... mozliwe ze nie jest realne aby ten serial lecial w godzinach popoludniowych a w rannych rzekomo piszecie ze nie bedzie nikt ogladal wiec tylko wycofaja serial z ramowki i tyle bedziemy mieli... wiec sie lepiej dobrze zastanowcie zanim zaczniecie pisac takie glupoty...

ocenił(a) serial na 10
ewellka93

No masz racje moim zdaniem mogli by to emitowac w sobote o 10:05 i tak po jednym odcinku tygodniowo

ocenił(a) serial na 7
ewellka93

ta jasne, niby kto ma mi to nagrac czasem co?

ocenił(a) serial na 10
Kelag

nie wierze ze nikt w rodzinie ani wsrod znajomych nie posiada nagrywarki , gdybys tylko chcial rozwiazanie by sie znalazlo , a kupienie jakiejs najtanszej plyty na ktorej miesci sie kilka odcinkow dla fana nie powinno byc az tak duzym problemem

ewellka93

No faktycznie jest problem. Nie wiem co teraz zdziałać, bo chciałabym obejrzeć ten film do końca!! Mi też niestety nie ma kto nagrać odcinków. TVP na pewno też nie zgodzi się na przesunięcie, chociaż zawsze warto spróbować. Jest nas zbyt mało, żeby negocjować...ale zawsze trzeba próbować!!! :((( Zgodziłabym sie nawet na 1 odcinek tygodniowo w soboty...a jak Wy myślicie??