Kiedy leciała piosenka Paradise Motel - German Girl?? W jakim odcinku i w jakich okolicznościach bo nie moge sobie przypomnieć. Może macie link na YouTube do tego to dajcie takto ;))
Pamiętam ten odcinek. Charlie uczył się wtedy do matury bez opamiętania. Stwierdził, że nie może zmarnować czasu, który mu został..W końcu doszło do tego że nie spał, tylko kuł po nocach i w końcówce odcinka zniszczył swój projekt z chemii, czego bardzo potem żałował. Niestety nie pamiętam jaki to był numer odcinka, ale można do tego dojść czytając opisy odcinków na oficjalnej stronie. BTW piosenka jest świetna, szukałem jej absolutnie wszędzie po necie ale nie mogłem nigdzie jej dorwać. Jeśli ją masz to będę dozgonnie wdzięczny jeśli wstawisz ją na rapidshare lub inny serwer.
Pamiętam ten odcinek. Charlie uczył się wtedy do matury bez opamiętania. Stwierdził, że nie może zmarnować czasu, który mu został..W końcu doszło do tego że nie spał, tylko kuł po nocach i w końcówce odcinka zniszczył swój projekt z chemii, czego bardzo potem żałował. Niestety nie pamiętam jaki to był numer odcinka, ale można do tego dojść czytając opisy odcinków na oficjalnej stronie. BTW piosenka jest świetna, szukałem jej absolutnie wszędzie po necie ale nie mogłem nigdzie jej dorwać. Jeśli ją masz to będę dozgonnie wdzięczny jeśli wstawisz ją na rapidshare lub inny serwer.
btw. jeśli ktoś ma piosenke Died Pretty - Good at love to tez niech wrzuci :)
Ja mam te piosenki od (zapomniałem ja ona miała ;p sory; ale ta co wysyłała poprzednio). Bardzo fajne. Wystawiłbym je na rapidshare albo gdzieś ale dzisiaj wyjeżdżam a musze sie jeszcze spakować i pare innych spraw załatwić więc nie zdąże. Aaa, i dzięki za info skąd ta piosenka jest. Nieważne który to odcinek, ważne że załapałem kiedy to było ;)) Ja nie mogłem sobie przypomnieć.