Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8163
7,0 2 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Kiedy to było??

ocenił(a) serial na 10

Kiedy leciała piosenka Paradise Motel - German Girl?? W jakim odcinku i w jakich okolicznościach bo nie moge sobie przypomnieć. Może macie link na YouTube do tego to dajcie takto ;))

lupekfcb

Hmm, nie kojażę tej piosenki... Więc nie wiem xD

ocenił(a) serial na 10
monia259

Pamiętam ten odcinek. Charlie uczył się wtedy do matury bez opamiętania. Stwierdził, że nie może zmarnować czasu, który mu został..W końcu doszło do tego że nie spał, tylko kuł po nocach i w końcówce odcinka zniszczył swój projekt z chemii, czego bardzo potem żałował. Niestety nie pamiętam jaki to był numer odcinka, ale można do tego dojść czytając opisy odcinków na oficjalnej stronie. BTW piosenka jest świetna, szukałem jej absolutnie wszędzie po necie ale nie mogłem nigdzie jej dorwać. Jeśli ją masz to będę dozgonnie wdzięczny jeśli wstawisz ją na rapidshare lub inny serwer.

ocenił(a) serial na 10
lupekfcb

Pamiętam ten odcinek. Charlie uczył się wtedy do matury bez opamiętania. Stwierdził, że nie może zmarnować czasu, który mu został..W końcu doszło do tego że nie spał, tylko kuł po nocach i w końcówce odcinka zniszczył swój projekt z chemii, czego bardzo potem żałował. Niestety nie pamiętam jaki to był numer odcinka, ale można do tego dojść czytając opisy odcinków na oficjalnej stronie. BTW piosenka jest świetna, szukałem jej absolutnie wszędzie po necie ale nie mogłem nigdzie jej dorwać. Jeśli ją masz to będę dozgonnie wdzięczny jeśli wstawisz ją na rapidshare lub inny serwer.

ocenił(a) serial na 10
karol_24

byl to jak sie nie myle 93 lub 94 odcinek

ocenił(a) serial na 10
A_C_A_B_

btw. jeśli ktoś ma piosenke Died Pretty - Good at love to tez niech wrzuci :)

ocenił(a) serial na 10
victor1990

Ja mam te piosenki od (zapomniałem ja ona miała ;p sory; ale ta co wysyłała poprzednio). Bardzo fajne. Wystawiłbym je na rapidshare albo gdzieś ale dzisiaj wyjeżdżam a musze sie jeszcze spakować i pare innych spraw załatwić więc nie zdąże. Aaa, i dzięki za info skąd ta piosenka jest. Nieważne który to odcinek, ważne że załapałem kiedy to było ;)) Ja nie mogłem sobie przypomnieć.

ocenił(a) serial na 10
lupekfcb

Stassy z Boltonem krzątali się po magazynie a Charlie zakuwał w domu u Borodinów.