Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8163
7,0 2 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Bo dzisiaj też chyba był,prawda??Nie mogłam go obejrzeć musiałam wyjechać.Proszę o w miarę dokladne przedstawienie dzisiejszego odcinka.

BARDZO PROSZĘ!!!!!

ocenił(a) serial na 10
szerett

W szkole pojawia się nowa, ekscentryczna uczennica. Już na pierwszej lekcji Mai zaskakuje wszystkich negatywnymi opiniami dotyczącymi imigrantów, choć sama pochodzi z Chin. Jest to jednak jej gra i prowokacja, która wychodzi na jaw, kiedy nowa koleżanka i Melanie zaczynają obie wydawać gazetkę szkolną. Mai oskarża w niej szkołę o rasizm i nie zostawia suchej nitki na kolegach. Declan otrzymuje propozycję wyjazdu na kurs pielęgniarski. Bardzo go to cieszy. Wracając wieczorem do domu, jest świadkiem wypadku.

J\a też dzisiaj nie mogłem zobaczyć odcinka, a ten opis znalazłem tutaj http://tv.wp.pl/index.html?T%5Bdate%5D=2007-07-28&T%5Bstation%5D=1&T%5Bcategory% 5D=ALL&T%5Btime%5D=0

szerett

Ta Mai nawet fajna, ciekawie będzie. Szkoda, że stary dobry Declan odszedł.

szerett

bez kitu jakiegos chinczyka wcisneli a declan odszedl!!!!

szerett

bez kitu jakiegos chinczyka wcisneli a declan odszedl!!!!

ocenił(a) serial na 10
szerett

Kolejny odchodzi Declan juz tylko 2 osoby zostały ze starej ekipy

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Szkoda że Declan odszedł. Napiszcie jak to sie stało...

karol_24

rzeczywiście szkoda :/ a o co chodziło z tym wpyadkiem który on zobaczył ? wie ktoś jak odejdzie Charlie? Jeśli on odejdzie to juz nie bedzie mi sie chciało oglądać tego serialu :|

ps. wpadajcie na moje forum tam są opisy przyszłych odcinkówe po polsku. heartbreakhigh.xad.pl

ocenił(a) serial na 10
karol_24

Declan tesknil za Danielle i postanowil do niej pojechac i tak oto odszedl z serialu.pozdr:Dheh

ocenił(a) serial na 5
karol_24

Declan otrzymał propozycję wyjazdu na kurs pielęgniarski i przyjął ja dlatego zniknął z serialu :)

ocenił(a) serial na 9
szerett

Declan, Declan, poszedł sobie, Declan, Declan...