Moim zdaniem ci nowi grają lepiej,wyglądają na swój wiek i zachowują się na swój wiek np.Drazic.Są bardziej naturalni,a tamci wyglądali na 23-25 lat!!Trochę mnie tylko wkórza że pokazują tam lekcje prowadzone tylko przez Ronnie i dyrektora a przeciez tam jest masa innych nauczycieli! Lubie wątek Anity i Drazica,Kateriny i Charliego a nie lubię Melanie i Rayana-są nudni!!
GŁODOWANIE!!!KTÓRY WĄTEK LUBICUE OGLĄDAĆ NAJCHĘTNIEJ(JAKIE POSTACIE LUBICIE OGLĄDAĆ W AKCJI)
MOJE ULUBIONE TO (PO KOLEI) :
1.Anita i Drazic
2.Katerina i Charlie
3.Declan i Melanie
4.Stassy i Matt
5.Melanie i Rayan
mnie też nie przeszkadza jakoś szczególnie to, że aktorzy wciąż się zmieniają - ci sami przez 210 odc staliby sie nudni...
Pierwsza ekipa była spoko (RIVERS i JODI najlepsi) tak jak i obecna (Drazic, Anita, nawet Mai i Ryan) a najmniejszą sympatią darzę tych co byli pomiędzy: Stassy i Matt byli dla mnie nie do zniesienia, Danielle i Allie choć symaptyczne to jednak pozbawione charyzmy, a Declan też niczym się nie wyrózniał: jedynie Bolton i Katerina byli super (Katerina na szczescie jeszcze troche z nami pobedzie).
Co do nauczycieli to niestety mam juz powoli dośc Ronnie - jest nudna! Nie widac juz problemów miedzy nauczycielami a uczniami, teraz tylko uczniowie sa pokazani. Kiedy byla Sam i nauczyciele z I ekipy to lekcje wygladały ciekawiej...:) pozdr
Do wszyskiego trzeba się przyzwyczaić .Jako dzieciak oglądałem
serial do końca 4 sezonu.Teraz też tak zrobię.Kolejne sezony bazują
tylko na popularnosci pierwszych 3 ! Starsznie nude bedzie ciagłe
zachowanie Anity i Draza prawie jak moda na sukces.Bedzie Kurt wyglada
na 30 lat.Nikki robiona na styl Jodie w sensie że bedzie spiewać.
Bedzie Lee .Ogolnie mi sie bardzo nie podobały kolejne sezony.
Najbardziej lubiałem pierwsze 3 sezony bo ta ekipa była taka zgrana
4 sezon ujdzie bo jest Mai i Katerina.A potem nie ma nic .I zobaczycie
ze film miał swego czasu średnią 8.64 a potem spadnie do 2.99
owszem, poziom troche spadł, ale to dalej zabawna, ciekawa "szkoła złamanych serc", która nawet w słabszych odcinkach jest lepsza od tych nowych amerykanskich "gniotów" o licealistach, jak juz ktos ladnie je nazwal...
I naprawde, nie psujcie innym ogladania i nie zrazajcie innych do tego serialu...
Tak Ci aktorzy są tacy realistyczni, ale tamci też mi sie abrdzo podobali.... Kiedyś najbardziej lubiłam Boltona, Katerinę, Jodie i Dani1 A teraz to Drazic i Anita, Katerina i Charlie, Melanie i Rayan i troszke Mai!
mi sie chyba bardziej podoba nowa obsada, moze dlatego ze lepiej ja pamietam z dziecinstwa :D