PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

MELANIE

ocenił(a) serial na 7

Jestem ciekawa co sądzicie o Mel? kiedy ja pierwszy raz zobaczyłam pomyslałam :"co za frajerka zaleca sie do Declana?!" bo w sumie jest naiwna i nikt jej nie lubi. I wtedy zrobiło mi się jej jakos tak żal... inni kierują nia a ona bez zastanowienia robi to co oni jej każą. Np. kiedy Mel robiła impreze wydała kupe forsy. Z czyja pomocą? Kateriny. albo kiedy Mai namówiła ją na autostop. To było kompletnie głupie. Więc jest mi trochę żal jej głupoty i tego ze nikt jej nie lubi. Ale to już jej zasługa. Pozdro :]

olcia_923

początkowo była kompletną beznadzieją, ale powoli zaczyna miec swoje zdanie... urodą to ona nie grzeszy, ale ogólnie nie byłaby zła i odpychająca gdyby tylko przestała mieć tą swoją głupawą mine (otwarte usta, zmarszczony nos i idiotyczny wyraz oczu) - kiedy sie smieje to jest ok :)

ocenił(a) serial na 7
aieczka

mnie tez wkurzają te jej otwarte usta. mogłaby sie doprowadzic do "ładu". teraz nie wiem jak wyglada ale wtedy mogła cos ze soba zrobić. nic dziwnego ze nikt za nią nie przepadał :P wie ktos do którego odcinka bedzie grała???

ocenił(a) serial na 9
olcia_923

Trzy lata od założenia postu świetujemy hahaha

Mariusz69

Melanie była głupia i zbyt sztywna.